Ekranların sevilen serisi Yasak Elma serisinde rol alan oyuncu Eda Ece, Etiler'de kağıt toplayarak geçimlerini sağlayan iki evlada yardım etti.
Ünlü oyuncu Eda Ece, Etiler'de kağıt toplayan iki evlat ile karşılaştı. Geçimlerini kağıt toplayarak çıkaran evlatların, "Abla üşüyorum" demesini duymazlıktan gelemeyen oyuncu, iki evladı mağazaya götürerek mont aldı. Araçları bozulan ailelerine para yardımı yapan Ece, Kader isimli kıza telefon numarasını bıraktı.
Kader ve Kenan Ali isimli iki evladın pederi,“Lastiğimiz çıktı, sıkıştırmak için bijon anahtarı arıyoruz fakat kimse vermedi” açıklamasını yaparken Kader,“Eda Abla bana numarasını bıraktı. ‘İhtiyacın olduğu vakit ara’ dedi. Yeterlilik meleği gibi” biçiminde konuştu.
EDA ECE'NİN MAKYAJSIZ HALİ;
Yasak Elma serisinde Yıldız karakterine hayat veren 29 yaşındaki oyuncu Eda Ece'nin içtimaî medya hesabında takipçileriyle paylaştığı makyajsız fotoğrafı büyük ilgi topladı. Sıfır makyaj olduğu argüman edilen paylaşım beğeni yağmuruna tutuldu.
İŞTE EDA ECE'NİN MAKYAJSIZ HALİ;
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.