Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci'ye şok! Soluğu savcılıkta aldı!

Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci'ye şok! Soluğu savcılıkta aldı!
0
21

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
yasak_elmanin_zeynepi_sevda_erginciye_sok_solugu_savcilikta_aldi_1617174023_6477.jpg

Fox TV'de ekrana getirilen Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Zeynep karakteri ile izleyici karşısına çıkan Sevda Erginci'nin toplumsal medya hesabı çalındı.

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile büyük beğeni toplayan daha sonra senaryo gereği takımdan ayrılan Sevda Erginci de hesabı çalınan ünlü isimlerden biri oldu.

Instagram'da 1,6 milyon takipçisi olan hoş oyuncu Sevda Erginci'nin hesabı çalındı. Savcılığa başvurmasının akabinde hesabını geri alan Erginci, Instagram'dan açıklama yaptı.

Erginci, 'Ne yaptıklarını bilmiyorum. Birkaç story attığını biliyorum ve o story'ler üzerinden birilerini dolandırmaya çalıştıklarını biliyorum. Kimi dolandırdı, kime ne yazdı bilemiyorum. Bir yerlere para yatırdıysanız, bir zararınız varsa lütfen çabucak savcılığa şikayette bulunun. Ben gerekli türel süreci başlattım. Bu süreçte dayanak olan herkese teşekkür ederim' tabirlerini kullandı.

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt