Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yasak seni sevmek...!

yasak seni sevmek...!
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
yasaklanmış seni hoşuna gitmek! 1549093034 1549093034 yasaksenisevmek5c5548ae9e777yasaksenisevmek5c5548ae9e777 http:img444imageshackusimg4442158somehowbynymphadooora1nj5 bir yasaktan ibaretsin kaç zamandır çiğneyemediğim ve adına kabahat demişim seni düşünmenin, işlemişim şehrin en derinlerine bir çığlık gibi bir yasaklanmış özlemine, bir yasak hayaline, bir yasaklanmış da düşlerime düşen gözlerine İşte böyle sarmaş dolaş yasaklarla ulaşabilmek isterken sensizliğe mızmız bir mızıkçı olan yanım kabarır arasıra, engelleyemediğim kuralsızlığımdan sızar, köreltemediğim merhametimle çakışır, hissi zaaflarımdan yararlanırsın sen de bilirsin özlemlerin yasakları delik deşik ettiğini, bilirsin o oyunbozan yanımın en ayyuka çıktığı zamanları ve uygulayabildiğim en katı yasağın yasaklara koydugum yasaklar olduğunu akşamları tok karnına aldığım iki tablet SENyerine yeni bir aşkı antibiyotik niyetine yutmak gelirken içimden yasaklarımı anımsıyorum birdenbire, böylece ya en öncelikli yasağımı sevdalara koymuştum ben bir yasaktan ibaretsin kaç zamandır delemediğim ve adına kabahat demişim en kuytu köşelerde hayalinle sevişmelerin zaten sen iyice yasaksın bana da, benim yasaklarım senin sınırını aşanlara bir yasak sen kokan nefesime, bir yasaklanmış seni anan dudaklarıma, bir yasaklanmış da tüm tonlarında yansıdığın gözlerime yasaklanmış seni sevmek, yasak düşünmek, yasaklanmış ismini anmak ve düşlerime düşmemen için uykuya dalmak bu şehirde tek başına yürümek sensizliğe, kaldırımlarına yasak, sokaklarına yasaklanmış, denizine yasak kararlıyım hiç olmadığı kadar, ya sen yasaksın bu şehir ile bana, ya bu büyük kasaba ile bu can bana yasaklanmış!  

858,498Konular
982,064Mesajlar
30,052Kullanıcılar
Generall0122Son üye
Üst Alt