iltasyazilim
FD Üye
Nasıl anlatmalyım bilmiyorum başta şunu söyleyeyim bunun fazla yanlış olduğunun elbette farkındayım Eski sevgilimin en yakın arkadaşına aşığım Nasıl oldu derseniz Eski sevgilim benim ilkimdi 14 yaşındaydım ve daha sevgili elde etmek nedir bundan bile haberim yoktu 1 sene çıktık Onun üst üste yaptığı hatalar yüzünden ayrıldık ve ondan nefret etmeme sebep olan şeyler öğrendim Yıkılmıştım Bu sürede en yakın arkadaşıyla tanıştım Dertleşmeler,güzel muhabbetler,gezip tozmalar derken öncelikle birine aşık olduğumu farkettim Elbette o olmamalıydı ama elimden hiçbir şey gelmedi Başlarda onu aklımdan çıkarmaya çalıştım inanın çok denedim ama yapamadım Gidip onu kaybetme pahasına bunu ona söyledim Kızmadı Fakat mesafe koyduk araya Sonradan yeniden yapamadım yeniden konuşmaya başladık Bundan Böyle ona aleyhinde bir şeyler hissetmediğimi söyledim Doğrusu öyle de yapmaya çalıştım ama olmadı Şimdi bunlarında üstnden yıl geçti ve biz mükemmel iki arkadaşız Onun sevgilisi var ve eski sevgilm şuan benim peşimde Ben onu seviyorum ilk olarak böyle oldum yani sahiden ben bile bizi kıskanıyorum Bir sevgilim olsa ilerde bu kadar hoş süre geçiremeyiz Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum artık İçimi dökmek istedim,buraya dek okuduysanız teşekkürler