YAŞAM İCİN 13 KURAL
imagesyasamicin13kural5ad1ac9b3d92a
1* Seni sen olduğun icin değil, senin yanında olduğum zaman,
ben olduğum icin seviyorum
2* Hic kimse senin gozyaşlarını haketmez, ve onu hakeden seni asla ağlatmayacak olandır
3* Birinin seni senin istediğin gibi sevmemesi onun seni tum varlığıyla sevmediği anlamına gelmez
4* Gercek dost, elini tuttuğunda kalbine de dokunandır
5* Birini ozlemenin en kotu yolu, yanyana oturduğun halde onu hicbir zaman elde edemeyeceğini bilmendir
6* Uzuntulu olduğun zamnlarda bile gulumsemeyi asla bırakma,
biri gulumsemene aşık olabilir
7* Bu dunyada bir insan olabilirsin ama birisi icin bir dunya olabilirsin
8* Zamanını seninle gecirmekle ilgilenmeyen biriyle zamanını harcama
9* Belki de Allah doğru kişi ile karşılaşmadan once yanlış insanlarla karşılaşmamızı istemiştir, boyle olunca minnettar olacağızdır
10* Bir sona geldiğin icin ağlama, Onu yaşadığın icin gulumse
11* Seni kıracak insanlar her zaman olacaktır, oyleyse guvenmeye ihtiyacın var, sadece dikkatli ol
12* Daha iyi bir insan ol ve yeni bir insanla karşılaşmadan o kişinin de senin kim olduğunu bildiğini umit etmeden once
kendinin kim olduğunu bildiğinden emin ol
13* Cok fazla uğraşma, en iyi şeyler ummadığın zamanlarda olur
“OLAN HERŞEYİN ARKASINDA BİR SEBEP VARDIR
imagesyasamicin13kural5ad1ac9b3d92a
1* Seni sen olduğun icin değil, senin yanında olduğum zaman,
ben olduğum icin seviyorum
2* Hic kimse senin gozyaşlarını haketmez, ve onu hakeden seni asla ağlatmayacak olandır
3* Birinin seni senin istediğin gibi sevmemesi onun seni tum varlığıyla sevmediği anlamına gelmez
4* Gercek dost, elini tuttuğunda kalbine de dokunandır
5* Birini ozlemenin en kotu yolu, yanyana oturduğun halde onu hicbir zaman elde edemeyeceğini bilmendir
6* Uzuntulu olduğun zamnlarda bile gulumsemeyi asla bırakma,
biri gulumsemene aşık olabilir
7* Bu dunyada bir insan olabilirsin ama birisi icin bir dunya olabilirsin
8* Zamanını seninle gecirmekle ilgilenmeyen biriyle zamanını harcama
9* Belki de Allah doğru kişi ile karşılaşmadan once yanlış insanlarla karşılaşmamızı istemiştir, boyle olunca minnettar olacağızdır
10* Bir sona geldiğin icin ağlama, Onu yaşadığın icin gulumse
11* Seni kıracak insanlar her zaman olacaktır, oyleyse guvenmeye ihtiyacın var, sadece dikkatli ol
12* Daha iyi bir insan ol ve yeni bir insanla karşılaşmadan o kişinin de senin kim olduğunu bildiğini umit etmeden once
kendinin kim olduğunu bildiğinden emin ol
13* Cok fazla uğraşma, en iyi şeyler ummadığın zamanlarda olur
“OLAN HERŞEYİN ARKASINDA BİR SEBEP VARDIR
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.