Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşam Koçundan Şaşırtan Savunma! İlkokul Mezunuyum, Aylık Gelirim 40 Bin TL

Yaşam Koçundan Şaşırtan Savunma! İlkokul Mezunuyum, Aylık Gelirim 40 Bin TL
0
29

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-5408b431413f3ea7e3b6e109009cc483821e3052.jpg

Yıldızname bakma ve büyü yapma vaadiyle Işıl Avşar'ı dolandırdığı teziyle 15 yıl mahpusu istenen Sevgin Mükerrem Ergüneş, "İlkokul mezunuyum, hayat koçuyum. Aylık gelirim 40 bin lira. Işıl'dan da peyderpey 625 bin TL aldığım doğrudur. Kendisini dolandırmadım" dedi.

İstanbul Beykoz’da insan kaynakları alanında çalışan Işıl Avşar’ın “625 bin 650 lira dolandırıldım” şikâyeti üzerine, ömür koçu Sevgin Mükerrem Ergüneş, gayrimenkul danışmanı Hatice Defne Balcı ve toplumsal medya fenomeni Irmak Avşar’a ‘dini hisleri suistimal yoluyla dolandırıcılık’ hatasından 15’er yıl mahpus istemiyle dava açıldı. Anadolu 14. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davanın birinci duruşması evvelki gün görüldü.

"Küçük fiyatlar alıyorum"

Duruşmada savunma yapan Ergüneş, şunları söyledi: “İlkokul mezunuyum, ömür koçuyum. Aylık gelirim 40 bin lira. Işıl fal baktırmak istedi. Ben de fal bakarak küçük fiyatlar almaktayım. Erkek arkadaşıyla ilgili dertteydi, terapi uyguladım. Bana teşekkür için çiçek bile gönderdi. Işıl’dan da peyderpey 625 bin TL aldığım doğrudur. Hatice’nin hesabına 625 bin 650 lira gönderdi. Kendisini dolandırmadım.”

Hürriyet'ten Aziz Özen'in haberine nazaran, Hatice Defne Balcı ise olayla ilgisi olmadığını tez ederek, “Sevgin Hanım benden bir banka kartı çıkartmamı istedi. Eski eşiyle kasvetleri varmış. Bu nedenle kartı çıkartıp şifresiyle birlikte kendisine verdim. Hiçbir menfaat elde etmedim” sözlerini kullandı.

"Büyü olduğunu söyledi"

Işıl Avşar ise, Ergüneş’i toplumsal medya fenomeni Irmak Avşar’ın hesabında gördüğünü belirtip “Bana yıldızname baktığını söyledi, 250 TL istedi. Falda erkek arkadaşımın beni arayacağını gördü. Sahiden de aradı, ben de ona inandım. Bu olaydan sonra Ergüneş beni aramaya başladı. Adıyaman’da bir hoca olduğunu, falıma baktıracağını söyledi. Bende büyü olduğunu söyledi. Büyüyü bozdurmak için hocaya para veriyormuş. Şikâyetçiyim” diye konuştu.

Ne olmuştu?