Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yaşam Manâsız Geliyo ve Onu Hatırından Çıkmak Fazla Baskı Nasıl Unuturum Ya Da Nasıl Bağlanırım .

Yaşam Manâsız Geliyo ve Onu Hatırından Çıkmak Fazla Baskı Nasıl Unuturum Ya Da Nasıl Bağlanırım .

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar benim açımdan fazla önemli diyebilirim 6 Aydır Birini seviyorum Kankasına dedim böyle böyle , Kankası Sevdiği biri var bekle dedi zamanı gelince ben söylicem falan dedi , Tamamlanmış dedim tabikide Banal bi üzüldüm
Neyse Bunu Söylemeden 1 Ay Önce Kız Ben niçin birini sevemiyorum ben neden aşık olamıyorum gibisinden Hayıflanıyodu sınıfta Benim arkadaşlardan dolayı kız kankasına bu çocuk beni seviyo Bundan Böyle emin eminim falan demiş kankası bana söyledi bunları bende birşeyler uydurdm ve benim onu sevmediğime inandırdık Acaba benim ne yapmam gerek

•Hatırından Çıkmak mı ?
•Kendime Bağlamaya Çalışmakmı (Daha Pozitif Ilgi Kullanmak )
Not; Kız ile samimiyim arada benle uğraşır diyebilirim

Birde Arkadaşlar Facebook dan Görüşmek isteyen arkadaşlar varsa Aramaya Ruhsuzus Yazsınlar Ben Çıkarım Eklesinler Muhabbet etmeyi seviyorum bilhassa bu konularda ihtiyacım var İyi geceler

858,510Konular
982,885Mesajlar
30,664Kullanıcılar
MinaSon üye
Üst Alt