Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

YaŞam Senİn Kadar Zor Ve Senİn Kadar Kolay

YaŞam Senİn Kadar Zor Ve Senİn Kadar Kolay
0
284

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
HAYAT Senİn Kadar Güç Ve Senİn Dek Basit Yaşamın ne denli zor olduğunu düşünürsen, senin için hayat o denli zorlaşır Baba ve iki minik çocuğu ormanda gezintiye çıkmışlardı Bir süre yürüdükten sonradan çocuklardan biri, Baba, çok yoruldumdedi Beni kucağına alır mısın?Baba yürümeyi sürdürerek yanıtladı oğlunu, Üzgünüm, seni kucağıma alamamdedi Ben de fazla yorgunumÇocuk aldığı yanıttan hoşlanmamıştı, bu kere ağlamaya başladı Baba tek kelime söylemeden durdu ve ağaçtan bir dal kesti Dalı bıçakla düzeltti ve oğluna verdi Al oğlum, sana hoş bir beygirdedi Çocuğun gözlen mutlulukla ışıldadı Büyük bir coşkuyla sıçrayarak ata bindi ve atına vurarak evine doğru yürümeye başladı Baba kendilerini şaşkınlıkla izleyen kızına döndü bu kez İşte yaşam budur kızımdedi Kimi vakit sen de ruhsal veya fiziksel açıdan bezginlik olduğunu duyumsayabilirsin İşte o süre sen de kendine ağaç dalından bir beygir bul ve sevinç içinde sürdür yolunda ilerlemeniDaha Sonra da tane tane açıkladı sözlerini: Bu at bir arkadaş, bir şarkı, bir şiir, bir çiçek, şayet de bir çocuğun gülümsemesi olabilir Çevresine bakınıp böyle bir atı arayan cümbür cemaat onu bulabilirdedi ve dahası nasihat verdi kızına Yaşamın ne denli baskı olduğunu düşünürsen, senin için yaşam o denli zorlaşır  

Similar threads

Televizyon izlerken bile kendimi kaskatı hissediyorum. Zaten hayatımda yolunda giden ne var ki merak ediyorum. Dün oğlumun okulundan çağırıldım. Öğretmenlerinin söylediklerine göre son iki deneme sınavında düşüş varmış. Eyvahlar olsun… Böyle giderse istediği üniversiteye giremeyeceğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
İnsan doğanın ürkütücü gücüyle baş edebilmek için diğer insanlarla bir araya gelerek toplumları oluşturmuştur. İşte bu toplumları oluşturan en küçük ve önemli öğe ailedir.Uzun yıllar sürecek mutluluk ve beraberlik beklentisi ile kurulan evlilikler bazen zaman içinde yaralar alabiliyor. Başta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Türkiye'nin gündemine 'Elmalı Davası' olarak giren cinsel istismar suçlamalarının yer aldığı olayda anne Merve Akman ile üvey baba Rahmi Akman, birinci kere konuştu. Bilhassa iki gündür yaşananlara isyan ettiğini söyleyen Merve Akman, "Psikolog raporlarında her şey ortada. Çocuklarımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Aile İçi İletişim ve Sağlıklı İletişim Önerileri “Hayattan ne isteriz”? Sorusuna çok çeşitli cevaplar verilebilir ancak “mutlu bir ailesinin olması” dileği belki de en iyi bilinenidir. Mutlu bir ailenin sağlanabilmesi için aile kurumunun da temel gereksinimleri bulunmaktadır. Ailenin Temel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
yörük nedir,yörükler kimdir,yörük gelenekleri,Günümüzde Yörükler,yörükler hakkında herşey Yörük Kültürü Teke yöresi Yörüklerinin; ecüğünü, cücüğünü, beşikteki çocuğunu, kaşık sepetinden, kızıl çuvalına dek gelmişini geçmişini, dağların sevdasını, özgürlüğün gücünü, öz kültürümüzü, obaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
981,916Mesajlar
29,936Kullanıcılar
cakir18Son üye
Üst Alt