Yaşama Dair Anlamlı Sözler Facebook Hayata dair manalı sözler facebook Yaşama dair anlamlı face sözleri ♥ a$k nasıL arzu duyuyorum yokLuğuna ve nasıl üzüLüyorum çaresizliğime Kalabalıktaki yalnızlığıma üzülüyorum ♥ Ya bütün açacaksın yüreğini, veya hiç yeltenmeyeceksin! Grisi yoktur aşkın, ya siyahı, ya beyazı seçeceksin Kadının kalbine acı yerine sevgi, Sırtına sopa yerine şefkat, Gözlerine yaş yerine gerçek aşk'ı ekerseniz İşte o süre; ADAMSINIZ Aslını göstermeyecek değin iyi taklit yapan kişi,mesleği ne olursa olsun KARAKTERSİZDİRBen Bir Acayip İnsanım Ne Tahtım Var, Ne Tacım Tut Elimden ALLAH'ım Yalnız Sana Muhtacım! Kimseye göstermem üzüntümü Gündüz gülerim geceleri yαlnız αğlαrım … Tebessüm Etmek daima mutlu olmak için değildir Bazen o kadar gülmeler vardır ama; en büyük acıları gizlemek içindir ' Şayet villalarda dünyaYA gelmedik ama ; gökyüzüne baktığımızda tüm yıLdızlar bizimdi her zaman ' Kadın ölürCehennemın kapıLarı açıLır, iblis ceketını ilikler ve hoşgeldın üstadım der!yasamadairanlamlisozlerfacebook5c5578bc4daeaalt Bazen sen bile vay be !dersin kendine; tek satırlık adamları nasıl roman yapmışım gönlüme Bu saatten daha sonra sende kasırga bile kopsa; bende yaprak oynamazKirlenmiş D U D A K L A R I N L A Bana Anlatma Kendini Ben Zaten Gözlerinde Gördüm Herşeyi Yazıların tamamını Hayata Dair Sözler | Facebook sayfasından aldım kızlar