Yaşama Dair Sozler,Yaşama Dair Guzel Sozler,Yaşama Dair Anlamlı Sozler,
imagesyasamadairsozler5ad9ae2d31039
Bir insana gereğinden fazla değer verirsenGereğinden fazla nankorluk gorursun!
Birileri arkanızdan konuşuyorsa, onlardan ondesiniz demektir
'Hayatta kimseye guvenmeyeceksn' demek sacmalıktır inan,ama kime iki defa guveneceğnihesaplamalı insan
OĞRENDİM !!!
Verdiğim değeri haketmeyen insanları silmeyi
Arkama donup bakmamayı Hic kimse icin
kendime saygımı yitirecek bir şey yapmamayı
Gozyaşlarımın değerini bilmeyi ve onları
uc kuruşluk insanlar icin harcamamayı
Ben izin vermeden kimsenin beni uzemeyeceğini
Kendimin her şeyden onemli olduğunu
Zor oldugec oldu
ama OĞRENDİM!!
Ya bir yol bul, ya bir yol ac, ya da yoldan cekil
Keşke tanımasaydımdediğim hickimse olmadı benim Keşke beni tanımasına izin vermeseydimdediklerim oldu
İnsanlarla yuzyuze konuşarak her sorunu halledebilirsin; ama bazı insanlar gelir onune, hangi yuzune konuşacağını bilemezsin
Kuşkusuz en buyuk hatamız; Karşıdakine gereğinden fazla değer vermek değil, Kendimize hak ettiğimizden daha az değer vermektir
Ressama sormuşlar mutluluğun resmini cizebilir misin diye Ressam demiş ki; ben cizerim de sen anlayabilir misin ?
diyojen'e sormuşlar,
bir insanın zeki olduğunu nerden anlarsın?
konuşmasından
ya konuşmuyosa?
o kadar zekisi daha cıkmadı
Kaybolmak kolaydır, varolmayı bil; diz cokuvermek kolaydır, ruzgara goğus germeyi bil ve aslında olmek kolaydır sen yaşamayıbil
Birinin soğukluğu sanada geliyorsa uşumemek icin bırak onu sana sarılsada
Dostlarınla oyle yaşa ki duşman olduğunda hakkında soyleyecek sozleri olmasın
Duşmanlarınla oyle yaşa ki dost olduğunda yuzun kızarmasın
Hayatın en guzel anı her şeyden vazgectiğiniz zaman sizi hayata bağlayan biri olduğunu duşunduğunuz andır
Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağac bir tohumla başlar
En uzun yolculuklar bir adımla başlar Gercek sevgiler ise kucuk bir tebessumle başlar
Değer verdiğin insan sana değer vermiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın
Hayatta neyin onemli olduğunu keşfetmek icin bir felaket beklememek gerekir
Dostlar ırmak gibidir; kiminin suyu az kiminin cokkiminde ellerin ıslanır yalnızca kiminde ruhun yıkanır boydan boya
Gulmek icin mutluluğu beklersen tebessum bile edemeden olursun
Karamsar olmak zor değil Asıl ve zor olan fırtınadan sonra bile gokkuşağı gibi gulumseyebilmektir
Yiğit dediğin gureşte rakibini yenen kimse değildir asıl yiğit kızdığı zaman ofkesini yenen kimsedir
En buyuk zafer duşmemek değil duştuğun zaman ayağa yeniden kalkabilmektir
İyi duşun guzel hisset yanılma aldanma Ne varsa doğrudadır doğruluk şaşar sanma !
Taze gune taze fikirle başla her gun yeni bir gundur Demokritos
Cocukluğumuzda daima bir an vardır ki kapı acılır ve geleceği iceri alır G Greene
imagesyasamadairsozler5ad9ae2d31039
Bir insana gereğinden fazla değer verirsenGereğinden fazla nankorluk gorursun!
Birileri arkanızdan konuşuyorsa, onlardan ondesiniz demektir
'Hayatta kimseye guvenmeyeceksn' demek sacmalıktır inan,ama kime iki defa guveneceğnihesaplamalı insan
OĞRENDİM !!!
Verdiğim değeri haketmeyen insanları silmeyi
Arkama donup bakmamayı Hic kimse icin
kendime saygımı yitirecek bir şey yapmamayı
Gozyaşlarımın değerini bilmeyi ve onları
uc kuruşluk insanlar icin harcamamayı
Ben izin vermeden kimsenin beni uzemeyeceğini
Kendimin her şeyden onemli olduğunu
Zor oldugec oldu
ama OĞRENDİM!!
Ya bir yol bul, ya bir yol ac, ya da yoldan cekil
Keşke tanımasaydımdediğim hickimse olmadı benim Keşke beni tanımasına izin vermeseydimdediklerim oldu
İnsanlarla yuzyuze konuşarak her sorunu halledebilirsin; ama bazı insanlar gelir onune, hangi yuzune konuşacağını bilemezsin
Kuşkusuz en buyuk hatamız; Karşıdakine gereğinden fazla değer vermek değil, Kendimize hak ettiğimizden daha az değer vermektir
Ressama sormuşlar mutluluğun resmini cizebilir misin diye Ressam demiş ki; ben cizerim de sen anlayabilir misin ?
diyojen'e sormuşlar,
bir insanın zeki olduğunu nerden anlarsın?
konuşmasından
ya konuşmuyosa?
o kadar zekisi daha cıkmadı
Kaybolmak kolaydır, varolmayı bil; diz cokuvermek kolaydır, ruzgara goğus germeyi bil ve aslında olmek kolaydır sen yaşamayıbil
Birinin soğukluğu sanada geliyorsa uşumemek icin bırak onu sana sarılsada
Dostlarınla oyle yaşa ki duşman olduğunda hakkında soyleyecek sozleri olmasın
Duşmanlarınla oyle yaşa ki dost olduğunda yuzun kızarmasın
Hayatın en guzel anı her şeyden vazgectiğiniz zaman sizi hayata bağlayan biri olduğunu duşunduğunuz andır
Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağac bir tohumla başlar
En uzun yolculuklar bir adımla başlar Gercek sevgiler ise kucuk bir tebessumle başlar
Değer verdiğin insan sana değer vermiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın
Hayatta neyin onemli olduğunu keşfetmek icin bir felaket beklememek gerekir
Dostlar ırmak gibidir; kiminin suyu az kiminin cokkiminde ellerin ıslanır yalnızca kiminde ruhun yıkanır boydan boya
Gulmek icin mutluluğu beklersen tebessum bile edemeden olursun
Karamsar olmak zor değil Asıl ve zor olan fırtınadan sonra bile gokkuşağı gibi gulumseyebilmektir
Yiğit dediğin gureşte rakibini yenen kimse değildir asıl yiğit kızdığı zaman ofkesini yenen kimsedir
En buyuk zafer duşmemek değil duştuğun zaman ayağa yeniden kalkabilmektir
İyi duşun guzel hisset yanılma aldanma Ne varsa doğrudadır doğruluk şaşar sanma !
Taze gune taze fikirle başla her gun yeni bir gundur Demokritos
Cocukluğumuzda daima bir an vardır ki kapı acılır ve geleceği iceri alır G Greene