Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşamak ve oyun

Yaşamak ve oyun

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yaşamak ve oyun…
Yaşamaya bedel bir umudum olmalıydı galiba
Çoğalan ellerimde küçülmüş hayat
Gözlerim kapalı kör ebe oynamışım umutla
Sonradan saklambaç için arkamı dönmüşüm hayata
Bir, iki, üç derken sağım solum acı
Saklanmayan yene umutsuzluk olmuş
Arkamı dönüp gerçekleri ararken
Yalanları bulmaktan
İçi boş tıngırdayan kazanı patlatmaktan korkmuşum
Özgürce atlayamadığım ip boynuna dolanmış sevinçlerimin
maksimum yere düşüp dizlerimi kanatınca acırdı canım
Ağlardım geçerdi
Şimdi ağlayamamamın nedeni olmuş büyük acılarım
Ben balonumu uçsuz maviliklere yok
Karışık düşlere salmışım
Hayat bu! Gülen bebeğimin yüzünde hüzünlenen
Hani her zaman seni bir el tutardı ya
İşte ben o ele hiç uzanamamışım
İşte ben bundandır hiç çocuk olamamışım…
kişisel olarak kendi şiirim teşkler *

Similar threads

Yaşamak ve oyun… Yaşamaya değer bir umudum olmalıydı galiba Buyuyen ellerimde kuculmuş hayat Gozlerim kapalı kor ebe oynamışım umutla Sonra saklambac icin arkamı donmuşum hayata Bir, iki, uc derken sağım solum acı Saklanmayan yene umutsuzluk olmuş Arkamı donup gercekleri ararken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Mavisini Yitirmiş Yaşamak 1549106489 1549106489 mavisiniyitirmisyasamak5c557d3df0d88mavisiniyitirmisyasamak5c557d3df0d88 http:img456imageshackusimg4569900mavi6bv7qe5tr2png Mavi tükendi Renklerin en neşelisini ve en çocukçasını yitirdik Göz ve gönül aydınlığımız; içimize ümit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Nick arşivi кöşєאเ ๔öภรє๓ ölü๓ ๔üz ﻮเtรє๓ ђคאคt ﻮölﻮєlєг เçเภ๔єאเ๓ уαşαмαк ιçιη уαℓναямα∂ıк öℓмєк ιçιη уαℓναямαуız ∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !! вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Medeniyetimiz, geçirdiği binlerce yıllık tarihsel serüveni içerisinde, bugünkü başarısına ve konumuna ne eyvah fakat mutlak bir rahat ve uzlaştırma içerisinde değil, bu çalışmamızda incelediğimiz üzere sonuçları düş edilenden daha kanlı ve zalim olan, savaşmaya ve yok etmeye dayanan rekabetinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
260
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt