yaşamaktan çok ölümü düşünmeye başladım sürekli ölümü göz önünde bulundurmak Bu yazıyı yazmamın sebebi artık bu acıya dayanamıyorumgeceler uyuyamıyorumara sıra böylece güç oluyor ki ALLAHA acı bitsin diye yalvarmaya bile başlıyorum 2 yıl önce bana aritmiya yani yürek ritim bozukluğu teşhisi konduo an hiç kimseye yaşatmasın ALLAHailem hala inanamıyorhiç hastalanmayan biri yürek hastası olmuşduilk aylar psikolojim bozulmuştu ben hastaydım ve iyleşme şansım yoktulakin ailemin desteyıyle bu durumu aştımsonralar hayatıma giren insanlarda bana unutturmuştufakat son zamanlarda daha çok acı vermeye başladıilk başlarda aileme söyledimailem psıkolojik olduğunu söyledi benım bişeyim yokmuşondan sonradan bişey söylemedım ailemeama artık bu ağrıya dayanamıyorumgecelerı uykularım kaçıyornefes alamıyorumsanki denizin aşağıda uyuyorumkalbim bazen yerınden çıkıcak gibi atıyor,bazende atmıyor duruyorve vücudun bu ritme alıuşması öyle şiddet ancak, böylece acı,ağrı veriyorki kimseyi üzmek istemiyorum,sessizce bu ağrıyı çekmek artık güç geliyorailemi üzmek istemiyorum onlar benim iyleştiğimi,ağrılarımın azaldığını düşünüyor,bu düşüncelerını değiştırmek istemiyorumyasamaktancokolumudusunmeyebasladim5c51885b75444gifalt :18: 18 :18: işin kuvvet tarafı geçen yılda abime bu hastalık teşhisi kondugalıba genetik rahatsızlık bizdeherkes şuan abime odaklanmış durumda o yüzden ben susuyorum ama bundan böyle dayanamıyorumöldürmüyorda bu hastalık süründürüyoryasamaktancokolumudusunmeyebasladim5c51885b75444gifalt :18: 18 :18: fazla şiddet durumartık katlanamıyorumyoruldum kalbim dursun diye ara sıra dua bile edıyorumALLAH kimseye dermansız derd vermesinçekilmiyor bu yüzden artık hayatıma kimseyı alamıyorumkendı içime kapanıp ölümü bekleyen bir insana döndümben böyle deyıldım,,rahatsızlık beni ne ışık halkası getirdi böyleyaşamdan fazla ölümü düşünür oldumpsıkolojim daha çok bozulduyasamaktancokolumudusunmeyebasladim5c51885b7d3fagifalt :shootout: Shootout :shootout: ben ne yapıcam yolumu kaybettimyasamaktancokolumudusunmeyebasladim5c51885b75444gifalt :18: 18 :18:bundan böyle ölümü dikkate almak istemiyorum lakin hayatımın tek gerçeği olmuş gibiyasamaktancokolumudusunmeyebasladim5c51885b75444gifalt :18: 18 :18: