Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşamaya çalışmak, bilinçli ölmeye niyet etmekmiş

Yaşamaya çalışmak, bilinçli ölmeye niyet etmekmiş
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yaşamaya amaçlamak, bilinçli ölmeye gaye etmekmiş Tüm zamanlar birbirine karıştı Aklım seçemiyor gerçeği doğruyu Nerde başlamıştık nerde bitti Hayat seninle bir masaldı gözlerimde​ Doğrusu hiç gitmeni istemedim Uzaklar yangınımdı, seni yangınım bildim Ve gerçi sevdim seni ah alazında ne ateşlerle Bu veda yaşattığım tüm kahramanlarımı tüketti​ Bitmez sandığım ne warsa adını sen koydum Bitmeyesin veya bitmeyelim diye yok Bir kenarda kimse yokken sessizce yaşamak için Yada bir ah edebilecek dek içimde sen olasın diye​ Yaşamak sevgisiz, Sevgi acısız olmaz dediler Sonunda Öğrendim Yaşamaya kastetmek, bilinçli ölmeye maksat etmekmiş (seçme parça)​