Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşamın eş anlamlısı nedir?

Yaşamın eş anlamlısı nedir?
0
193

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yaşamın eş anlamlısı

Yaşam kelimesiinn eş anlamlısı tabiki Hayat'tırYaşamın eş anlamlıları hayat ve dirim kelimeleridir

Yaşam ne demek?

Yaşam Doğum ile olum arasında yaşanan sure, omur, hayattırYaşamak; Sevincle, acıyla, huzunle, kederle, insanların birbirleriyle olan iletişimleriyle, ilişkileriyle, hayallerle, gecmişte olanlarla, tartışmalarla hayattan buyuk bir zevk cıkarmasını bilmektir

Similar threads

Yaşamın eş anlamlısı Yaşam kelimesiinn benzeyen anlamlısı tabiki Hayat'tırYaşamın eş anlamlıları hayat ve dirim kelimeleridir Yaşam ne demek? Yaşam Doğum ile vefat aralarında yaşanan zaman, ömür, hayattırYaşamak; Keyifle, acıyla, hüzünle, kederle, insanların birbirleriyle olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaşlar “İnsanlar, duşunmek sevmek ve inanmak icin dunyaya gelmiştir ozdeyişini acıklayan bir kompozisyon arıyorum Soz JJRousseau'ya ait Bana yardımcı olursanız cok sevinirim Cevap: “İnsanlar, duşunmek sevmek ve inanmak icin dunyaya gelmiştir konulu kompozis Yaşamak; Sevincle, acıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Arkadaşlar “Irk, düşünmek hoşlanmak ve güvenmek için dünyaya gelmiştir özdeyişini ifade eden bir kompozisyon arıyorum Söz JJRousseau'ya ait Bana tezgâhtar olursanız çok sevinirim Cevap: “Ahali, dikkate almak sevmek ve inanmak için dünyaya gelmiştir konulu kompozis Yaşamak; Neşeyle, acıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
858,497Konular
982,542Mesajlar
30,276Kullanıcılar
Selin68Son üye
Üst Alt