Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yaşamla İlgili Sözler

Yaşamla İlgili Sözler
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yaşamla İlgili Sözler 2019 yaşamla ilgili sözler yaşamla ilgili hoş sözler hayatla ilgili sözler Facebook, msn için kullanabileceğiniz birbirinden manalı yaşamla ilgili sözler paylaşmak istiyoruz sizlerle melekleryasamlailgilisozler20195c55798057b0ealt 1549105532 1549105532 yasamlailgilisozler20195c5579808bdf1yasamlailgilisozler20195c5579808bdf1 yasamlailgilisozler20195c5579808bdf1 Yaşamak rüyadır, gerçekleştirmeyi bil Yaşamak görevdir, tamamlamayı bilYaşamak şanstır, kullanmayı bil Nasıl yaşamam gerektiğini anlamaya başladığımda,nasıl ölmekte olduğumu gördüm Yaşamak çok kişi için yiyip içerek ölümü beklemektir İnsan elde etmek ve hayatı hayvanlardan daha az iyi anlamak ne hazin şey Yaşama yeniden başlasaydım , saniyelerin nabzını tutardım Hayat insana verilmemiş, kiralanmıştır Yaşamı komedi sananlar sananlar son espriyi iyi düşünsünler Yaşamın bizim için ne kasıt ifade ettiği, hayatın karşımıza neler çıkarttığı ile değil, bizim hayatın karşısına çıktığımız tavırla belirlenir; başımıza gelenlerden çok, bizim olanlara verdiğimiz tepkiler ile gelişir Yarın yeteneğimi kaybedecek olsam,şahane zaman geçirdim der , yaşamaya devam ederdim Bugün için yaşar,gelecek için plan yapardım Hayat bir bisiklete binmek gibidir Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece düşmezsiniz Hayat geriye doğru anlaşılır, oysa ileri dürüst yaşanır Çocukluğumuzda defalarca bir an vardır ancak, kapı açılır ve geleceği içeri alır Yaşam bir satranç, altmışdört karenin haricen olmakda var, piyon olmakda var, mat almak da Davamız hayata uymak yok, hayatımızı Hakk'a uydurmaktır Yaşamın değeri, uzun yaşanmasında degil, iyi yaşanmasındadır Öyle uzun yaşamışlar vardır ki, pek eksik yaşamışlardır Doyasıya yaşamak, yılların çokluguna degil, sizin coşkunuza bağlıdır Yaşam öyle lanet birşey fakat; sustuğunda konuşmadın diye pişman eder, konuştuğunda ise susmadığın için kahreder Yaşam seni o kadar bir noktaya getirir ancak kendini sevdiklerinle savaşırken ve nefret ettiklerinle sevişirken bulursun Üzülürsün, pişman olursun sonra azıcık zaman geçer ve tersinin bu dünyada işlemediğini anlarsın  

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt