Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yaşanmamış bir şiir

Yaşanmamış bir şiir
0
197

Similar threads

Hep el salla sen gulumse Zordu bitti gitti neysede Bir gun daha kalsaydı Ya bir kez daha baksaydım Şimdi uzaktan uzağa Arada bir gelse de İstesem de sevememde Tut kendini gulumse Ya da el salla hep sen Sonra ardımdan derin bir ohh cek yine Zor Seninle olmak Sensiz de Bir dize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
TUTAN NE SENİ GELGİTLER Mİ Hep el salla sen gulumse Zordu bitti gitti neysede Bir gun daha kalsaydı Ya bir kez daha baksaydım Şimdi uzaktan uzağa Arada bir gelse de İstesem de sevememde Tut kendini gulumse Ya da el salla hep sen Sonra ardımdan derin bir ohh cek yine Zor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Şiir sozleri Kısa Şiir kısa Beni bir dağ başında boyle yapayalnız kodular, ruzgarlara, kuşlara, bulutlara yakın, senin etinden, tırnağından ayrı, senin kokundan uzak Şu anda hic bir şey mumkun değil Şu anda her şeyden ayrı, her şeyden uzak ve her şeyden mahrumum ben Şu anda sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Diş Temizliği İle İlgili Şiir, Diş Temizliği Hakkında Şiirler, Diş Temizliği Şiirleri Ağız Ve Diş Sağlığı Haftası İle İlgili Şiirler Ağzımızı, Dişi Temiz Tutalım Yurtta ve dunyada onemli sorun, Ağzımızı, dişi temiz tutalım; Sevgili kardeşim, cok iyi korun Ağzımızı, dişi temiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
kitap okumanın faydaları ile ilgili şiir kitap okumanın faydaları ile ilgili şiirler KİTAPLARIM Satır satır suzerim, Dunyaları gezerim Her hafta temizler, Kitaplığa dizerim Ciceklere benzerler, Kitaplığı suslerler Boş zamanlarımda, Arkadaşlık ederler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt