Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşanmış Dini Oykuler

Yaşanmış Dini Oykuler
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yaşanmış Kısa Dini Oykuler

Dini oykuler oldukca etkiler beni bir kac oyku okudum ve bu oykuyu cok beğendim cok etkilendim sizlerle paylaşacağım dini oyku hem kısa hem surukleyici okumaya başladıktan sonra sonunu merak edecek bitirmeden bırakamayacaksınız umaırm beğenirsiniz

Camiye Gelmeyecektin

Yolda karşılastığımızda ezan okunuyordu

Gel seni camiye gotureyim dedim Bugun cuma biliyorsun

Sende benim camiye gitmedigimi biliyorsundedi

Biliyorum ama sebebini gercekten merak ediyorum

Ne bileyim,olmuyor işte Hem pantolonumun utusu bozulup,dizleri cıkar diye endişe ediyorumdedi

Gayri ihtiyari gulmeye başladım

Herhalde şaka yapıyorsun Bunun icin cami terk edilir mi?

Ciddi soyluyorum Giyimime ve ozellikle yeşile duşkun olduğumu bilirsindedi

Gercekten de oyleydi Giydiği birbirinden guzel elbiseleri; mutlaka yeşilin bir başka tonundan secer ve her zaman utulu tutardı

Peki dedim Hayatında hic camiye gitmedin mi?

Cocukken dedemle birkac kere gitmiştim Hem o yaşlarda dizlerimin aşınacak diye herhalde endişe etmiyordum Fakat artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum

Soyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu actığıma pişman etmisti Daha sonra tokalaşıp ayrıldık Onunla konuşmamızdan iki ay sonra; kendisinin camide olduğunu soyledilerHemen gittim

Bahcedeki namaz saflarının en onunde duruyordu ve yine yeşiller vardı uzerinde Yavasca yanına yaklaştım ve Kısık bir sesle

Hani camiye gelmiyecektin?dedim

Hic sesini cıkartmadı Cunku musalla taşının uzerinde, yeşil ortulu bir tabut icinde yatıyordu

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt