nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 61
Yaşanmış Kısa Dini Öyküler
Dini öyküler oldukça etkiler beni bir kaç hikaye okudum ve bu öyküyü fazla beğendim fazla etkilendim sizlerle paylaşacağım dini öykü hem kısa hem sürükleyici okumaya başladıktan sonradan sonunu merak edecek bitirmeden bırakamayacaksınız umaırm beğenirsiniz
Camiye Gelmeyecektin
Yolda karşılastığımızda ezan okunuyordu
Gel seni camiye götüreyim dedim Bugün cuma biliyorsun
Sende benim camiye gitmedigimi biliyorsundedi
Biliyorum fakat sebebini gerçekten merak ediyorum
Ne bileyim,olmuyor işte Keza pantolonumun ütüsü bozulup,dizleri cıkar diye üzüntü ediyorumdedi
Gayri ihtiyari gülmeye başladım
Herhalde şaka yapıyorsun Bunun icin cami terk edilir mi?
Ciddi söylüyorum Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsindedi
Gerçekte de öyleydi Giydiği birbirinden hoş elbiseleri; mutlaka yeşilin bir diğer tonundan seçer ve tekrar tekrar ütülü tutardı
Peki dedim Hayatında hiç camiye gitmedin mi?
Çocukken dedemle birkaç kez gitmiştim Keza o yaşlarda dizlerimin aşınacak diye nasıl olursa olsun üzüntü etmiyordum Lakin artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum
Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmisti daha sonra tokalaşıp ayrıldık Onunla konuşmamızdan iki ay daha sonra; kendisinin camide olduğunu söyledilerHemen gittim
Bahcedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve yine yeşiller vardı üzerinde Yavasca yanında yaklaştım ve Kısık bir sesle
Hani camiye gelmiyecektin?dedim
Hiç sesini çıkartmadı Çünkü musalla taşının üstünde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu *
Dini öyküler oldukça etkiler beni bir kaç hikaye okudum ve bu öyküyü fazla beğendim fazla etkilendim sizlerle paylaşacağım dini öykü hem kısa hem sürükleyici okumaya başladıktan sonradan sonunu merak edecek bitirmeden bırakamayacaksınız umaırm beğenirsiniz
Camiye Gelmeyecektin
Yolda karşılastığımızda ezan okunuyordu
Gel seni camiye götüreyim dedim Bugün cuma biliyorsun
Sende benim camiye gitmedigimi biliyorsundedi
Biliyorum fakat sebebini gerçekten merak ediyorum
Ne bileyim,olmuyor işte Keza pantolonumun ütüsü bozulup,dizleri cıkar diye üzüntü ediyorumdedi
Gayri ihtiyari gülmeye başladım
Herhalde şaka yapıyorsun Bunun icin cami terk edilir mi?
Ciddi söylüyorum Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsindedi
Gerçekte de öyleydi Giydiği birbirinden hoş elbiseleri; mutlaka yeşilin bir diğer tonundan seçer ve tekrar tekrar ütülü tutardı
Peki dedim Hayatında hiç camiye gitmedin mi?
Çocukken dedemle birkaç kez gitmiştim Keza o yaşlarda dizlerimin aşınacak diye nasıl olursa olsun üzüntü etmiyordum Lakin artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum
Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmisti daha sonra tokalaşıp ayrıldık Onunla konuşmamızdan iki ay daha sonra; kendisinin camide olduğunu söyledilerHemen gittim
Bahcedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve yine yeşiller vardı üzerinde Yavasca yanında yaklaştım ve Kısık bir sesle
Hani camiye gelmiyecektin?dedim
Hiç sesini çıkartmadı Çünkü musalla taşının üstünde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.