Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşanmış Dini Öyküler

Yaşanmış Dini Öyküler
0
150

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Yaşanmış Kısa Dini Öyküler

Dini öyküler oldukça etkiler beni bir kaç hikaye okudum ve bu öyküyü fazla beğendim fazla etkilendim sizlerle paylaşacağım dini öykü hem kısa hem sürükleyici okumaya başladıktan sonradan sonunu merak edecek bitirmeden bırakamayacaksınız umaırm beğenirsiniz

Camiye Gelmeyecektin

Yolda karşılastığımızda ezan okunuyordu

Gel seni camiye götüreyim dedim Bugün cuma biliyorsun

Sende benim camiye gitmedigimi biliyorsundedi

Biliyorum fakat sebebini gerçekten merak ediyorum

Ne bileyim,olmuyor işte Keza pantolonumun ütüsü bozulup,dizleri cıkar diye üzüntü ediyorumdedi

Gayri ihtiyari gülmeye başladım

Herhalde şaka yapıyorsun Bunun icin cami terk edilir mi?

Ciddi söylüyorum Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsindedi

Gerçekte de öyleydi Giydiği birbirinden hoş elbiseleri; mutlaka yeşilin bir diğer tonundan seçer ve tekrar tekrar ütülü tutardı

Peki dedim Hayatında hiç camiye gitmedin mi?

Çocukken dedemle birkaç kez gitmiştim Keza o yaşlarda dizlerimin aşınacak diye nasıl olursa olsun üzüntü etmiyordum Lakin artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum

Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmisti daha sonra tokalaşıp ayrıldık Onunla konuşmamızdan iki ay daha sonra; kendisinin camide olduğunu söyledilerHemen gittim

Bahcedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve yine yeşiller vardı üzerinde Yavasca yanında yaklaştım ve Kısık bir sesle

Hani camiye gelmiyecektin?dedim

Hiç sesini çıkartmadı Çünkü musalla taşının üstünde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu *

858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt