Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşanmış Komedi Diyaloglar

Yaşanmış Komedi Diyaloglar
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yaşanmış Komedi Diyaloglar ingilizce hastane diyalogları ingilizce hayvan diyalogları dost parti gülünç arkadaş Yaşanmış gülünç olaylar ben okurken kendimden geçtim ve hala gülüyorum arkadaşlar sizde fazla beğeneceksiniz Yaşayanların ağzından Paramı almak için Fatih SSK'ya gittim Klasik bir şekilde beceriksiz evrakları parti parti Söyledikleri için 3 gün uğraştım ve büyük gün geldi Param hesaplanıyor Bankodayım, sorular geldi —Hastanede yattın mı? —Her Hâlükarda abi, dedim, az önce evlerde kalp ameliyatı yapamıyorlarmış Hiç açıklama yapmadı ve 2 soruya geçti —Çıktın mı peki? Ve ben dumur oldum —Hayır, hala akşamları işten daha sonra yatmaya hastaneye gidiyorum dedim Ve kafamı duvarlara vurduracak soru geldi Espri bile anlamaktan aciz bu adam bir soru daha sordu: —İstanbul’da kimsen yok mu yaw Niye hastanede kalıyorsun ancak hala? Geçen gün akşam vakti dolmuşta gidiyorum, arkadan teyzenin biri bağırdı: —Evladım şu sarı kamyonetin yanına indiriver Dolmuş şoförü dumur olmuş bir vaziyette: —İyi de teyze, o kamyonet hareket halinde, nerde duracağını nerden bileyim Geçen yıl Hava Harb Okulunun Sınavı'na gitmek için Bursa Terminali'nde otobüsümü bekliyordum bu vesileyle acayip bir olaya şahit oldum Adamın teki karısını İstanbul’a göndermek için bir otobüs firmasından bilet almıştı Fakat otobüs firması ona ayırdığı bileti başkasına satmış Adamda bu sinirle gişede görevli olan memura şu şekilde bağırıyordu: “Karımı ya isteyerek ya götüreceksiniz İstanbulaaaaaa Şimdi arkadaşımla Taksim'de takılıyoruz Bir adam ağlayan çocuğunu susturmaya çalışıyor Yanında da bir polis var Sonra adam çocuğa dedi ancak: Sus yoksa seni polise veririmYanındaki polis de bir dellendi: Lan geri zekâlı, biz adam mı yiyoruz da bize veriyon çocuğu? Bu gülünç olayı arkadaşım anlattı Arkadaşım, okulun İngilizce hazırlık bölümünde gereken More Reading Poweradlı kitabı almak için okulun yakınına tezgah açan kitapçıya gitmiş Kitapçıya kitabın ismini söylediğinde adam ona üstünde yalnızca Reading Poweryazar mor renkli bir kitap uzatmış Dost doğal olarak kitabın o kitap olmadığını, More Reading Poweradlı kitabı istediğini yinelemiş Adam ise şu cevabı vermiş: —Kardeşim bu mor ya işte Alacaksan al şunu, almıyorsan tezgâhın önünü kapama! Bir gün böle 3–4 dost Ankara'da Ankara Metrosu istasyonundayız Bekliyoruz treni Tam da okulların çıkış saati filan, etraf hınca hınç dolu Neyse 2–3 dk daha sonra tren geldi Cümbür Cemaat saldırı etti, biz baktık tren çok doldu bir sonrakine binelimdedik ve gittik oradaki banklardan birine oturduk Daha tren gitmemiş bir dingdang ve anons İstasyonlarımızda gereksiz bekleme yerine getirmek yasaktırBiz sallamadık, nolcak filan derken bir dingdang daha ve ikinci anons : Hişt gençler size söylüyorum binin lan trene! İşhanımızın kapıcısı İsmet Abiye bir gün söz olsun diye “İsmet Abi binada dinozor görmüşler İlaçlamazsan çoğalırlar, hastalık yaparlardedim O da, Ula dinozor ne ama?diye sordu Yemi yuttuğunu görür görmez sıraladım: Minik, fare gibi bir hayvan, tez ürerBir zaman detaylı attım Hepsine inandı Yarım saat sonradan: İsmet Abi, sana şaka yaptım, dinozor filan yok burada,dedim Cevabı yüzünden iki dakika kendime gelemedim: Ben biliyordum zaten Hayvanat bahçesinde hiç mi dinozor görmedim sözde! Bir arkadaşım küçük bir firmanın otobüsüne biniyor Otobüs hareket ettikten kısa zaman sonradan sürücü mikrofonu eline alıyor ve şunları söylüyor: Hostes bacımız iki gündür uyumuyor Asistan de amcasının cenazesinden geldi Bugünlük su filan içmeyin Elleşmeyin gariplere özel baskı  

858,496Konular
981,640Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt