Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşanmış Öğretmen Anıları

0
306

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Yaşanmış gerçek Öğretmen anılarından bazılarını sizlerle paylaşıyoruz

Öğretmenliğimin ilk yılları fotoğraf müzik gibi derslere çok ağırlık veriyorum Hatta köyde öğrencilerin yaptıkları resimleri toplayarak bir fotoğraf sergisi açtım bu sergi fazla garip bulunduğundan alan radyolarında bol bol anons edildi ve halkın ziyaret etmesi istendi

Ahali Eğitim merkezinde açılan sergideki resimlerden biri fazla acayip bulunmuştu öğrenci yaptığı resimde sisler aralarında bir davul çalınıyordu Resmin konusu da Köyde düğün'dü Çocuğa resimde ne anlattığını sorunca:

Köyde düğünü anlattım öğretmenim!diye cevap verdi

Peki burada hiç İnsan yok!

Benim gittiğim düğünde sadece davul görünüyordu öğretmenim

Halis TÜRK
Seyit Köyü İlkokulu Öğretmeni
GİRESUN

Öğretmenliğimin ilk yılları matematik dersindeyim örnek problemler çözdükten sonradan üç öğrenciyi tahtaya kaldırıp birer çalışma verip yapmalarını söyledim Bir gün önce gelen kömürü yağmur aşağı gece yarısına değin taşımaktan hem yoruldum ayrıca de uyumayan kaldım uykusuzluk ve yorgunluktan masada otururken bir an uykuya kalmışım o sırada öğrenci bahşedilen alıştırmayı bitirip seslendi :

Öğretmenim işlenmiş yaptımYanındaki arkadaşı çıkıştı

Sus öğretmeni uyandıracaksın derken uyandım sınıfla beraber gülmeye başladık

Mustafa Kültür
Kocatepe okulu Eyüp *

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt