Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşanmış Yatak Diyalogları

Yaşanmış Yatak Diyalogları
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yaşanmış Yatak Diyalogları Hıdır Hıdıııırrrr Hıııı??! Ne vaaarr?? Uyuyon mu? Değil böğrülce ayıklıyom Soru mu lan bu Hacer? Uyuyom tabii yane edecem Yat sen de zıbar hade Senin işin bitti natürel, devirip gıçını yatabiliyon Çabuk yap, daha sonra horul da horul uyu bir kere de geç gelsen dişimikırıcam Gecen gece eve geç geliyon diye dırdır ettiydin de, ben senin dişini kırdıydım ya daha ne istiyon? Ben o geç gelmekten bahsetmiyom Birlikte gelmekten bahsediyom Beraber mi gelecen? Kız o saatte dışarda senin ne işin var ki eve benimle gelecen lan? Off be Hıdıır off beee Hıdııırr Sen beni anlamıyon Ya sabıııırrr Uykumu gaçırdın yine bak, de hele neistiyon Orgazm neyin istiyom bitmiş mı? Orgazm edinmek benim dehakkım Orgazm da ne lan? Hıdır Ara Sıra diyom ancak kendi kendime acaba ben de zoofili mivar? Ne fili? Ne diyon ya? Zoofili Yani hayvanlarla ilişkiye giren dimek Eh ben de senin gibi bir öküzle her gece yatağa girdiğime kadar Sen bana öküz mü dedin? Bildiğin kelimelerden konuşunca anlıyon bakıyom Ya Hacer yat diyom sana Orgazmmış Değil bilmemnefiliymiş Ne fili be cahil ay Zoofili Hacer yarından tezi değil o kadının evine temizliğe gitmiyon tamam mı? O bayan dediğin koskoca bir yazar işlenmiş mı? Içten konuş Femisnistlerin başı Lideri İdolüm o benim Ne dol ne dol? İdolüm deyyom Onun evini temizlemek benim için şerefdir hazır mı? Bütün kitaplarını, dergilerini okuyom ben onun Sonra da asılsız öğrenip benim uykumu kaçırıyon Sana ne gerekli orgazm Onlar zengin garıları için Heç de bile O fizyolojik bir gereksinim Fizyone? Milletin kocaları evrim geçirdi metroseksüel oldu Sen daha bir insan olamadın be Hıdır Evrim evrim eviluşın Haceeeeerrr Neeee? Gız bu deminden beri dediklerini her yerde etsene peş peşe Ne oldun lan hıdır, yanakların al al oldu Dediğimi yap seeennn Eviluşın Orgazm Metroseksüel ZoofiliFizyolojik İdol İstersen apurçunist de diyem Ne olcaksa De Hacer deee Bir Daha söyleee Ne yapıyon Hıdır Kudurdun mu len? Sen bu gavurca lafları edince gözüme yabancı avratlar gibi göründün de bir an İstemiyom Hıdır Kendimi şu lahza ilişkiye hazırhissetmiyom Ama ben hissediyom Gel buraya Bu bir konsantrasyon meselesi Hıdır Gonsontrosponon diyen dilerini yirin Gel buraya Helga Ne Helgası be? Adım var benim Bireyim ben Bıraaaak Yetiiiişiiiin Aile içi şiddete maruz kalıyom Heeeellppp Heeellllppppyasanmisyatakdiyaloglari5c561cca37bf6gifalt :second: Second :second:  

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt