Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşar - Bir Tanem

Yaşar - Bir Tanem
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yaşar Bir Tanem Bir tanem seni görmeye görmeye görmeyi özledim Çiğ tanem seni boşa üzmüşüm sonradan anladım Bir tanem seni özleye özleye kalbimi avuttum Çiğ tanem seni söyleye söyleye kendimi unuttum Bir tanem beni sor beni bul Bir tanem gönül sana esir kul Seni yar diye koynuma aldığımdan beri Korkardım gideceğinden Şimdi yar nerede hani yar nerede diye Düşer oldum pencerelerden Şarkılar nerede hani fazla severek hani Söylerdik incelerinden Bu sebepten sen gece gel veya bu gece gel Ya bu gece gel veya bu gece gel Ya bu gece gel veya bu gece gel Ya bu gece gel ya da kazanç ecel Bir tanem gece lambalar yandımı aşk saklanmıyor Çiğ tanem bir zamanlar ah çağlayan gönül şimdi damlamıyor Bir tanem beni sevmeye sevilmeye sen alıştırdın Çiğ tanem derhal yerlere göklere sığmıyor aşkım Bir tanem beni sor beni bul Bir tanem gönül sana esir kul Seni yar diye koynuma aldığımdan beri Korkardım gideceğinden Acilen yar nerede hani yar nerede diye Düşer oldum pencerelerden Şarkılar nerede hani fazla severek hani Söylerdik incelerinden Bu sebepten sen gece gel ya da bu gece gel Ya bu gece gel veya bu gece gel Ya bu gece gel ya da bu gece gel Ya bu gece gel veya kazanç ecel  

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt