Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yaşar - Yaprağın Kaderi

Yaşar - Yaprağın Kaderi
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yaşar Yaprağın Kaderi Aglayan gözlerinden ben mi damliyorum Süzülüp akıcı yoksa ben miyim Ola Ki çok sonbaharli bir arzu bu Yapragin kaderi düsmekmis Gözbebeklerinden martilar uçuyor Içinde beyaz bir keder uluyor Vazgeçmek elimde degil gerisi bos Yapragin kaderi düsmekmis Bir damla gözyasin Karissa sularima Beyaz eder tekrar tekrar böyle bitimsiz ol Kimi zamanda pek acıklı Hosçakal diyor gözler ahh Yapragim düstün mü Ihtişamlı bir geceye katilmis Tek parça mor kadife bir elbisenin Içindeki kadin gibi  

Similar threads

En Manalı Facebook Sözleri Sosyal paylaşım ağı olan gacebook gün geçtikçe daha büyük bir kullanıcı kitlesi kadar rağbet görmeye devam ediyor Facebook profil sayfanız da paylaşmak için manalı sözler arıyorsanız sizler için en yeni manalı sözleri bu yazımız da paylaşıyoruz 55592 55592...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
sevgi ve aşk mesajları ÜZÜNTÜLERİN KUMSALDAKİ ÜÇGENIN TABAN OLMAYAN KENARI İZLERİ KADAR HAFİF SEVİNÇLERİN OKYANUSLAR KADAR DERİN OLSUN CANIM GÖZYAŞI DÖKMEK İSTİYOR YAZMAK BAHANE BATAN GÜNEŞ UMUDUMUZ DOĞAN GÜNEŞ TESELLİMİZ OLSUN SEVMEMİŞTİM KİMSEYİ SENİ SEVDİĞİM DEĞIN ÇEKMEMİŞTİM KİMSEDEN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
En Baba Sözler 2019 en baba sözler baba sözler 2019 en baba kapak sözler 2019 Karşınızdakini tam canevinden vuracak, iğneli mi iğneli, azıcık da esprili en baba kapak sözler burada meleklerenbabasozler20195c5578e0872abalt 1549105371 1549105371...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
süper sözler hüsranlı sözler can acıtıcı sözler iç acıtıcı en iç aşk sözleri Sana içten bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına minicik bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Gözleri uzaklıklar yok, ara sıra de göze alamadığımız yakınlıklar acıtır Seni ben değil gözlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Nick arşivi кöşєאเ ๔öภรє๓ ölü๓ ๔üz ﻮเtรє๓ ђคאคt ﻮölﻮєlєг เçเภ๔єאเ๓ уαşαмαк ιçιη уαℓναямα∂ıк öℓмєк ιçιη уαℓναямαуız ∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !! вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt