Yaşar Yılgın yılgın ortada bir dışarı giden var sen misin yahut niçin bu limanda gemiler aglamaklı kaldırın su masayı gozlerimden bu ne cok deniz bu ne cok martı en iyisi birahane yoklugunda şayet durulur vakit bu calkantı goturun su masayı gözüm gormesin bu ne cok kadeh bu ne cok rakı ne hoş ayaklardı ama hala unutmadım ve elleri sarkı soylerken aglardı susturun su sarkıları yeter bundan böyle bu ne cok beste bu ne cok sarkı batırın gemileri vurun zamana ya bir hancer verin bana gümüş saplı bırakmayın öldürün öldürün beni bu ne cok keder bu ne cok acı ortada bir dışarı giden var sen misin yahut neden bu limanda gemiler aglamaklı kaldırın su masayı gozlerimden bu ne cok deniz bu ne cok martı ne güzel ayaklardı fakat hala unutmadım ve elleri sarkı soylerken aglardı susturun su sarkıları yeter artık bu ne cok beste bu ne cok sarkı batırın gemileri vurun zamana ya bir hancer verin bana gümüş saplı bırakmayın öldürün öldürün beni bu ne cok keder bu ne cok acı bu ne cok deniz bu ne cok martı bu ne cok bardak bu ne cok rakı bu ne cok hüzün bu ne cok acı bu ne cok beste bu ne cok sarkı