Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşaranlar Şimdi Ne yapacaksınız Bakalım ?

Yaşaranlar Şimdi Ne yapacaksınız Bakalım ?
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yaşaranlar Derhal Ne yapacaksınız Bakalım ? fatma gülün suçu ne, dizisi, oyuncuları kimlerdir, fatmagül, birim özetini bulabilirsiniz​ Sevilen dizi Fatmagül'ün Suçu Ne?dün gece heyecan doymuş bir bölümle ekrana geldi meleklerim Yaşaranlar bu defa Turaner Bey'in acı intikamıyla yüzyüze geldi 1549265271 1549265271 yasaranlarsimdineyapacaksinizbakalim5c57e97c7ee96yasaranlarsimdineyapacaksinizbakalim5c57e97c7ee96yasaranlarsimdineyapacaksinizbakalim5c57e97c7ee96 Yaşaranlar'la ilgili basında çıkan haberler sonucu, Millevekilliği kariyerinden olan Turaner Bey, ismini temizlemek için kolları sıvadı Ilk iş, Meltem'in şirketteki hisselerini değeri karşılığında geri verdirdi Kızının Selim Yaşaran'dan boşanabilmesi için gerekli evrakları imzalattırdı Yaşaranlar'la olan tüm bağlarını kesen Turaner, son hareket olarak da Yaşaranlar'ın rüzgar enerjisi tesisinin ruhsatını iptal ettirdi Bu durumu banka ile paylaştı Peşinde banka, Yaşaranlar'dan onlara verdiği 26 milyon Euro tutarındaki kredinin geri ödenmesini istedi Bu benim iflasım olurdiyen Reşat Yaşaran bu defa altından kalkamayacağı bir durumla aleyhinde karşıyaydı Asap krizleri geçiren Perihan'ın durumu ise içler acısıydı Valla biz bu ve bu gibi bir kaç diziye kendimizi fena kaptırmışız nasıl seviniyorum iflas etsin yaşaranlaryasaranlarsimdineyapacaksinizbakalim5c57e97c82f85alt Yaşaran ailesi şahsınızla bir derdim değil fakat film karakteri ile var !​  

858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt