'Yaşasın Kürdistan dese inanmam' DTP'li Osman Baydemir, Başbakan Erdoğan 'Yaşasın Kürdistan' dese bile inanmamdiye konuştu Baydemir, Başbakan Erdoğan'ın samimi olmadığını dile getirdi ROJ TV'de dün akşam canlı yayına katılan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Kürtçe yaptığı konuşmasında AKP'nin 'Kürt sorununa' bakışını değerlendi Başbakan Erdoğan'ın Güneydoğu'daki 2006 Mart olayları sırasında sarf ettiği Güvenlik güçlerimiz çocuk da olsa, kadın da olsa, kim olursa olsun, eğer terörün maşası haline gelmişse zorunlu müdahale ne ise bunu yapacaksözlerini anımsatan Baydemir, Doğrudur, fiilen de Erdoğan'ın bu açıklamasından daha sonra 3 yaşındaki çocuk, 6 yaşındaki çocuk, 7 yaşındaki çocuk, 9 yaşındaki çocuk ve 78 yaşındaki dede yaşamını yitirdi benim kentimde Yaşasın Kürt ve Kürdistan' dese, yeminim olsun ama Allah'ıma ben yine de inanmam O Erdoğan yok miydi Hakkari'de ?Ya sev ya terk et' diyendiye konuştu BİR MİLYON OYUM OLSA ÇEYREĞİNİ VERMEMAKP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kutbettin Arzu'nun Baydemir namzet olmasaydı oyunu bana verirdisözlerine ise Baydemir, Eğer bir milyon bir oyum olsa sadece bir değil, o bir milyon bir oydan her bir tanesine bile derman olsa ve yeminimdir oysa AKP için yarım oyumu bile vermem Çeyrek oyumu bile Halkımın üstüne bomba yağdıranlara kendi adıma söylüyorum, birazcık haysiyetim olsa AKP'ye nasıl oy veririmdedi