Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yaşasın Zayıflıyorum Berrin Yiğit

Yaşasın Zayıflıyorum Berrin Yiğit

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Berrin Yiğit Yaşasın Zayıflıyorum Kitabı

Yaşasın Zayıflıyorum Kitap Tanıtımı

Kitap Hakkında

Bu kitapta dinç beslenmenin püf noktalarını öğrenme olanağı ve buna tabi olarak da bilinçli kilo kontrolünü ele geçirme fırsatı bulacaksınız

Kitabın amacı sahiciliğin ışığında yaşam kalitesini yükseğe taşımak ve mutluluğa müşterek edinmek

Berrin Yiğit,Bu kitapta gıda gruplarına, kalori cetvellerine, uzun uzun karbonhidrat, protein, iyi yağfena yağ tanımlarına yer vermeyeceğim Diyetle ilgili hangi kitabı elime aldıysam sanki bana okul yıllarındaki gibi ders egzersiz baskısını hissettiriyor Biz, biraz daha farklı bir anlayışla yola çıkalım Öğrendiğim teorik bilgilerin ışığında, bilimsel verileri hayata içeren, yurt içi ve yurt dışı deneyimlerimi paylaşayım İlgilenen herkese daha sıcak, daha mutfağa ve sofraya yansıyan, daha uygulanabilir ve insanda hayat şekli değişikliği yapma isteği uyandıran öneriler sunmak istiyorum İşimiz kaloriler, miligramlar, ölçüler, listeler olmasın Amacımız her gün yalnızca bir adım ilerlemek olsun diyor

*

858,471Konular
981,205Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt