Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşasın Zayıflıyorum Berrin Yiğit

Yaşasın Zayıflıyorum Berrin Yiğit
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Berrin Yiğit Yaşasın Zayıflıyorum Kitabı

Yaşasın Zayıflıyorum Kitap Tanıtımı

Kitap Hakkında

Bu kitapta sağlıklı beslenmenin puf noktalarını oğrenme olanağı ve buna bağlı olarak da bilincli kilo kontrolunu ele gecirme fırsatı bulacaksınız

Kitabın amacı sahiciliğin ışığında yaşam kalitesini yukseğe taşımak ve mutluluğa ortak olmak

Berrin Yiğit,Bu kitapta besin gruplarına, kalori cetvellerine, uzun uzun karbonhidrat, protein, iyi yağkotu yağ tanımlarına yer vermeyeceğim Diyetle ilgili hangi kitabı elime aldıysam sanki bana okul yıllarındaki gibi ders calışma baskısını hissettiriyor Biz, biraz daha farklı bir anlayışla yola cıkalım Oğrendiğim teorik bilgilerin ışığında, bilimsel verileri hayata taşıyan, yurt ici ve yurt dışı deneyimlerimi paylaşayım İlgilenen herkese daha sıcak, daha mutfağa ve sofraya yansıyan, daha uygulanabilir ve insanda yaşam şekli değişikliği yapma isteği uyandıran oneriler sunmak istiyorum İşimiz kaloriler, miligramlar, olculer, listeler olmasın Amacımız her gun sadece bir adım ilerlemek olsun diyor

imagesyasasinzayifliyorumberrinyigit5af9be99405a7

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt