Yasemin Ergene Doğum Yapmamış Gibi! Yasemin Ergene'nin Doğumdan Sonraki Hali! Sevgili melekler, bundan 15 gün önce doğum yapan ve bir kız çocuğu daha dünyaya getiren Yasemin Ergene geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi Yarı 15 gün önce doğum yapan kendisi değilmiş gibi fidan gibi görünen Ergene şaşırttı! 1548622594 1548622594 yaseminergenedogumyapmamisgibi5c4e1b07007ceyaseminergenedogumyapmamisgibi5c4e1b07007ce yaseminergenedogumyapmamisgibi5c4e1b07007ce Anadolu Holding’in veliahdı İzzet Özilhan’la evli olan Yasemin Ergene, önceki gün Bebek’teydi Ünlü oyuncu, Anadolu Holding’in Türkiye lisansörlüğünü üstlendiği McDonalds’ta dondurma kuyruğunda beklerken görüntülendi Parasını ödeyip dondurma aldıktan daha sonra muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ergene, kısa zaman önce dünyaya gelen ikinci kızına Ela ismini vermesiyle ilgili olarak “Kısa isimleri seviyorum, o yüzden Ela ismini seçtik Bir oğlum olursa onun ismini de Tuncay koyacağız dedi Akıcı fiziğiyle uyarı çeken Ergene, “Doğum sonrası fazla dikkat ettim kendime Kilo almadım, daha önce aldıklarımı da verdim Çok eksik bir fazlalığım kaldı, onu da vereceğim diye konuştu