Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yasemin Özilhan itiraf etti: Dizi teklifleri gelmiyor!

Yasemin Özilhan itiraf etti: Dizi teklifleri gelmiyor!

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
yasemin_ozilhan_itiraf_etti_dizi_teklifleri_gelmiyor_1605773383_5823.jpg

Doktorlar dizisindeki Ela rolüyle şöhreti elde eden, iş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan'dan itiraf geldi. Özilhan, neden oyunculuk yapmadığı sorularına yanıt verdi.

Cemiyet hayatının önemli ailelerinden Özilhan'lara gelin gittikten sonra kendisini cemiyet ve moda hayatına yönlendiren Özilhan, mankenlik ve oyunculuk kariyerini tamamen bitirmişti. Aile şirketi olan Carter's Türkiye markasının halkla ilişkiler ve kurumsal çalışmalarıyla ilgilenen Özilhan, geçtiğimiz sezon konuk oyuncu olarak Mucize Doktor dizisinde yer almıştı.

dBm4v_1605773361_9063.jpg

Kızlarına vitamin almak için gittiği eczanede görüntülenen Özilhan, neden oyunculuk yapmadığı sorularına, 'En son 10 yıl önce ‘Doktorlar’ dizisinde oynamıştım, sonra oyunculuk yapmadım. Artık teklif gelmiyor, ben de beklemiyorum. Doğal olarak unutuldum.' itirafında bulundu.

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt