Komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, önceki akşam Kenan Doğulu konserinden çıkarken görüntülendi. Konser öncesi muhabirlerle ayak üstü sohbet eden Sakallıoğlu, "Dış Güzellik Yasaklansın" isimli kitabının sinemaya uyarlanacağının müjdesini verdi.
Ünlü komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu daha önce rol aldığı yapımlardaki oyunculuğunun yanı sıra sahne performansıyla da adından çokça söz ettiriyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan ünlü komedyen geçtiğimiz akşam Kenan Doğulu konserinde objektiflere yansıdı. Sakallıoğlu, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlarken yeni projesinden de bahsetti.
"OYUNCU SEÇİMLERİNİ YAPTIM"
Haftaya Maximum Uniq Açıkhava'da sahne alacağını belirten Sakallıoğlu, geçen yıl çıkardığı "Dış Güzellik Yasaklansın Ruh Güzelliğine Geçelim" adlı kitabının sinemaya uyarlanacağını söyledi. Ünlü isim, "Ben çoktan oyuncu seçimini yaptım, hepsinin de haberi var. Hepsi ile tek tek konuştum. Yakında çok güzel bir ekip ile başlayacağız" şeklinde konuştu.
Öte yandan daha önceki röportajında "Ehliyetimi alacağım. İstanbul trafiği hazır olsun!" diyen Sakallıoğlu, "Arabayı da, ehliyeti de aldık. İstanbul trafiğine ben hazır değilim. Henüz çok deneyimli bir şoför değilim. Bir yerde belki de araba ile karşınıza çıkarım" dedi.