Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yasemin yıldız sen yarim idun şarkı sozleri

yasemin yıldız sen yarim idun şarkı sozleri
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Benim icin uzulme 13 bolumde calan turku 29 ocak 2019

Atv de yayınlanan benim icin uzulme dizinde cok guzel bir karadeniz turkusu caldı Yasemin yıldız'ın seslendirdiği Yarim idun turku sozleri

Sen gulum idin, sen dalım idin,
Soz vermiştin olumune sen benim idin,
Alnımıza yazıldı yar bu kara yazı,
Soz vermiştik tutamadık biz sozumuzu
Bedduam olsun beni hic unutmayasın,
Olene kadar sevdiğim yarsız kalasın,
Unutamam artık seni, hep seviyorum,
Senin icin, senin icin yar oluyorum

Sen yarim idin, sevdiğim idin,
Olesiye sevdim seni herşeyim idin,
Kader boyle ayırdı yar yollarımızı,
Ne yapalım kuramadık yar yuvamızı,
Goruyorum bu aşk beni senide yakar,
Ayrı duştuk seninle yar sonsuza kadar
O guzel gozlerine yar doyamıyorum,
Her şey bitti senin icin ağlamıyorum

Similar threads

Benim İcin Uzulme dizisinde, daha once Evim Sensinfilminde Fahriye Evcen'in seslendirdiği Sen Yarim İdun turkusu kulaklarımızın pasını sildi Gercekten cok guzel ve duygusal bu turkuyu Yasemin Yıldız seslendiriyormuş İşte bu guzel turkunun sozleri Sen gulum idin, sen dalım idin, Soz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Evim Sensin Sen Yarim İdun Şarkısı Fahriye Evcen Evim Sensin Filminde Soylediği Şarkı Sen Yarim İdun sen gulum idun , sevduğum idun , soz vermiştuk olumune sen benum idun! alnumuza yazildi yar bu kara yazi soz vermiştuk tutamaduk biz sozumuzu bedduam olsun beni hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Ozcan Deniz Sen Yarim İdun Şarkı Sozleri Ozcan Deniz Sen Yarim İdun Şarkı Sozu Duet Fahriye Evcen Evim Sensin Film Muziği sen gulum idun , sevduğum idun , soz vermiştuk olumune sen benum idun alnumuza yazildi yar bu kara yazi soz vermiştuk tutamaduk biz sozumuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Evim Sensin Filminde Fahriye Evcenin Soylediği Turku Fahriye Evcen Sen Yarim İdun Sozleri sen gulum idun , sevduğum idun , soz vermiştuk olumune sen benum idun! alnumuza yazildi yar bu kara yazi soz vermiştuk tutamaduk biz sozumuzu bedduam olsun beni hic unutmayasun olene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Özcan Deniz'den Evim Sensin Film Müziği Sen Yarim İdun Sözleri Bu konu özcan deniz sen yarim idun şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bildiğiniz üzere başarılı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, uzun vakit birlikte olduğu oyuncu Fahriye Evcen ile son filmi Evim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt