iltasyazilim
FD Üye
Merhaba yaklaşık 25 aydır bi sevgilim var o 16 yaşında ben 20 yaşındayım şimdiden söyliyim ''yaşı ufak muhabbeti yapacak olan varsa hiç açıklama yapmasın'' kızı sahiden seviyorum temiz bi kız geçmişi değil zaten bu yüzden çıkmaya başladım hani elimde büyür malum pak kız çok eksik var bundan böyle neyse oda beni seviyor bişeyler yaşadık öyle ya da böyle şöyle söylüyücem acilen sevgilim çok çocuk ruhlu yani aralıksız gülüyor baştan her ortamda olgun düşünemiyor bende ona üçgenin taban olmayan kenarı uydurmaya çalışıyorum , fakat ara sıra hani yaşımdan nedeniyle sorduğum sorularda istediğim cevapları alamayınca yada istediğim tepkileri alamayınca mutsuz oluyorum biliyorum şuan o erginlik döneminde ama sizden şöyle bir yardım elde etmek istiyorum ben uzun bir ilişki istiyorum bu kızla yani evlenmek falan yaşı ilerledikçe fikirleri değişir mi ? yani beni sevmekten vazgeçer mi bide ben ne yapmalıyım omu bana but uydurmalı ben mi ona ayak uydurmalıyım ? bir kaç tavsiye sunarsanız sevinirim iyi forumlar