Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yaşım henüz yirmi küsürLü ve oLdukça küfürLü

yaşım henüz yirmi küsürLü ve oLdukça küfürLü
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
yaşım hemen şimdi yirmi küsürLü ve epeyce küfürlü yaşım henüz yirmi küsürLü ve epeyce küfürbaz acı geLen terslik hatırLamaLarı başarabiLememişLik hemen şimdi hiçbirşeyi erken yaşta eLimi sarartan duman soğuk havaLarda üzerimden çıkardığım ceketLerim aşk namına ve göze aLdığım haLde yeniden hasta oLamamaLar kasım ayında kapadım damLamasın diye yaşLar gözLerimden ve son açtığımda iLkbahardı, kasımın soğukLuğuda hiçe sayıLamazdı; bir ürperti veriyordu içime güneş anneannemin ördüğü kaLın yün kazağı ne zaman çıkarmıştım bu etiket üzerime nasıL yapıştı ayak uydurma gibi güdüLerim yoktu, Lüksüm hiç yaLınayak yürürken ayağımı kesen son cam parçasını hatırLıyorum hadi beni beş yaşıma götür yirmi küsürLü yıl önceLere küfür ede ede bu sefer cama basma de bana, kan aksın yine! radyoda hemen kısık bir müzik ve iki gün sonra nisan nedense en sevdiğim ay bundan böyle biLmedikLerim varmış nisana dair sadece şakaLar yapıLır sanırdım birincil gününde güLüşürdüm ikinci, beşinci günü de güLüşürüz yok mi¿ nisan ayında yağmur yağarmış anLattığına kadar ve istridye deniz yüzeyine çıkarmış kabukLarını açar damLacıkLarı bekLermiş ve inciLer oLuşurmuş doğum günü kutLamaLarı ve aLınacak hediyeLer hemen önümüzde, çekingen boynuna tak diye üretilmiş, inciden koLyeLer bir tarihi bekLemeLer ve tarihi bir aşk önümüzde meridyenLer, paraLeLLer ve kesişen biz; tarifi zorlama korkuLar ve bırakamamaLar kaybetmeye endeksLenmiş, yeniden buLamayacağız tedirginLiği içimizdeydi, en azından benim içimde tesadüfLer getiriyorduk mahsus önümüze hiç biri rastlantı değiLken kandırıyorduk kendimizi, aLdatıyorduk yaLan söyLemeden yaLan söyLemeyi beceriyorduk beş yaşıma gidiyorduk, sen oLmuyordun geri geLiyorduk yirmiLi sayıLara; yine becerikizLikLer, kaybedişLer, başarabiLememişLikLer seni besLiyordum hücremde jurnal iki öğün yemeğin gidiyordu her geLdiğimde aLmaya tepsini biri boş biri doymuş içmesende getirdiğim paket sigaranın iki defa yakıLmış izmaritLerini buLuyordum bu bedeni bir yandan ben ve bundan böyle öteki yana sen zehirLiyordun! başbaşa kaLabiLmeLer oLsun radyoda yine kısık bir müzik ve her zaman nisan oLsun yağmurLar yağsın ve istiridyeLer itiraz etmesin, karşısında geLmesin tekrar oLsun şakaLar tabiki güLüşmeLer oLsun, nisan oLsun! alinti  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt