Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşıyormuş Gibi Yapıyorum Sadece

Yaşıyormuş Gibi Yapıyorum Sadece
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yaşıyormuş Gibi Yapıyorum Sadece Sen varken yaşıyormuşum Ama şu anda, Hasretinin gölgesinde kalmış bu büyük kasaba de Yaşıyor gibi yapıyorum sadece Ya, şen şarkılar terk etmiş gittiğim tüm barları veya ben seçer olmuşum, hazin şarkılar çalanlarını Her neyse, yaşıyor gibi yapıyorum dedim ya Unuttum çıplak ayaklarımla karda yürümeyi Denemedim değil, denedim de Nedense üşüdü ayaklarım Yağmurlarda sırılsıklam olmak sen varken güzelmiş Sen varken kokuyormuş tüm çiçekler Senin bakışlarınla renk alıyormuş kelebekler Gri bir gökyüzünün, siyah martısıyım şimdilerde Uçmayı da unuttum ya Uçuyor gibi yapıyorum yalnızca Kaldırımları neden siyaha boyadılar bilmiyorum Evlerin pencerelerinde neden çiçekler yok Ne oldu bu şehre? Güneş doğuyor mu acaba? Ben bir seni özlerken! Unuttuğum sabahlar hileli mı? Arayıp sormuyorlarsa beni! Haksız mı bu şehir halkı? Kaybetmişse rengini! Ve yaşıyor gibi yerine getirmek ne demek Bilir misin sevgili??? özel baskı​  

858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt