Yaşlanmaya Karşi Vişne Ve Kiraz Yiyin Antiaging furyasının yaygın olduğu şu günlerde genç kalmak, yaşlanmamak için en doğal çözümü sonuyoruz Kiraz ve ekşi akrabası vişnenin faydaları saymakla bitmiyor Kırmızı bordo renklerini veren pigment, vücudu hastalıklara aleyhinde koruyor Kırmızı bordo renklerini veren antioksidan antoksiyanin maddesi vücudun bağışıklık sistemini güçlendiriyor Kanser ve yürek hastalıklarının oluşumuna engel oluyor; yaşlanma sürecini yavaşlatıyor Vişne antoksiyanin maddesi bakımından daha da zengin Taze kiraz ve vişne potasyum, C vitamini ve B vitaminleri bakımından zengin ABD Teksas’ta yapılan bir araştırmaya kadar vişne yüksek oranda “melatonin de içeriyor Melatonin doğal olarak cisim kadar da salgılanan, uykuyu düzenleyen ve yaşlanma sürecini zayıflatan bir antioksidan Vişne yemek melatonin vücutta melatonin seviyesini yükseltiyor Kiraz ve vişnenin diyabet hastalığında şeker seviyesini düşürdüğü, kolon kanserini engellemeye tezgâhtar olduğu, adale yaralanmalarında ağrıyı azalttığı bahis ediliyor Geleneksel tıp uygulamalarında gut hastalığının önlenmesi için kullanılıyor Bu meyvelerden en iyi şekilde davranmak için ham yenilmeleri gerekiyor Taze olarak bulunmadıkları kış aylarında en iyi tüketim şekli ise kuru vişne yemek yemek Konserveler, hazır satılan vişne suları ise seçim edilmemeli
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.