iltasyazilim
FD Üye
Yaşlanmayı geciktiren diyet,
Yıllar ilerledikçe vücudumuzda gençliğini ve gücünü kaybetmeye başlar Bunu durumları en aza indirmenizi sağlıcak diyet önerilerini bu makalemizde paylaşıyoruz…
Günümüzde bilhassa kadınlar yaşlanmanın vücudumuz üzerinde bıraktığı etkileri en üye indirebilmek amacıya tonlarca para harcamaktadır Buna karşılık bu ürünler yaşlanmanın etkilerini yalnızca ufak bir ölçüde iyileştirebilir Yaşlanma çok kompleks bir işlem olduğundan her bireyi bambaşka şekillerde etkiler ve böylece öbür şekillerde ortaya çıkan yaşlanma belirtileri için aynı alıcı ilaçları veya güzellik ürünlerine müracaat etmek öyle de olumlu sonuçlar vermez
Yaşlılığın belirtilerini en aza indirmek için alımlılık ürünlerine yok doğal yöntemlere başvurulmalıdır Bu belirtileri engellemenin en manâlı yöntemleri diyet ve egzersizdir
Antioksidanlar
Yaşlılık etkileri çoğunlukla hücrelerin parçalanması ve her yerde yapılandırılamaması sonucu oluşur Bu parçalanmaların bazıları yaşlılık ile beraber ortaya çıksada birçok çevresel faktörler sebebiyle gözlemlenir Çevresel faktörlerin neden olduğu hücre parçalanmalarını dinç bir diyet ve çalışma programı ile en aza indirmek mümkündür Antioksidan özelliği bildiren kızılcık, üzüm, yaban mersini, havuç, yeşil akarsu gibi sebze, meyve ve tümör vücuttaki toksinlerin atılmasına tezgâhtar olarak yaşlılığın etkilerinin azaltılmasında etkili bir rol oynar
Yağ Asitleri
Omega 3 yağ asidi vücudumuz için en gerekli yağ asididir Hücresel duvarlarını güçlediren ve zihinsel faaliyetleri harekete geçiren bu yağ asitleri asap sistemimizin düzle işlemesine de tezgâhtar olur
Bu besinlerin dıştan mevye ve sebze ağırlıklı bir perhiz göstermek, lif ve vitaminler bakımından zengin gıdalar tüketmek, bakterilerden ve toksinlerden kurtulmak için antioksidanların yanı sıra yoğurt yemek de cildin daha genç ve diri görünmesine yardımcı olur
*
Yıllar ilerledikçe vücudumuzda gençliğini ve gücünü kaybetmeye başlar Bunu durumları en aza indirmenizi sağlıcak diyet önerilerini bu makalemizde paylaşıyoruz…
Günümüzde bilhassa kadınlar yaşlanmanın vücudumuz üzerinde bıraktığı etkileri en üye indirebilmek amacıya tonlarca para harcamaktadır Buna karşılık bu ürünler yaşlanmanın etkilerini yalnızca ufak bir ölçüde iyileştirebilir Yaşlanma çok kompleks bir işlem olduğundan her bireyi bambaşka şekillerde etkiler ve böylece öbür şekillerde ortaya çıkan yaşlanma belirtileri için aynı alıcı ilaçları veya güzellik ürünlerine müracaat etmek öyle de olumlu sonuçlar vermez
Yaşlılığın belirtilerini en aza indirmek için alımlılık ürünlerine yok doğal yöntemlere başvurulmalıdır Bu belirtileri engellemenin en manâlı yöntemleri diyet ve egzersizdir
Antioksidanlar
Yaşlılık etkileri çoğunlukla hücrelerin parçalanması ve her yerde yapılandırılamaması sonucu oluşur Bu parçalanmaların bazıları yaşlılık ile beraber ortaya çıksada birçok çevresel faktörler sebebiyle gözlemlenir Çevresel faktörlerin neden olduğu hücre parçalanmalarını dinç bir diyet ve çalışma programı ile en aza indirmek mümkündür Antioksidan özelliği bildiren kızılcık, üzüm, yaban mersini, havuç, yeşil akarsu gibi sebze, meyve ve tümör vücuttaki toksinlerin atılmasına tezgâhtar olarak yaşlılığın etkilerinin azaltılmasında etkili bir rol oynar
Yağ Asitleri
Omega 3 yağ asidi vücudumuz için en gerekli yağ asididir Hücresel duvarlarını güçlediren ve zihinsel faaliyetleri harekete geçiren bu yağ asitleri asap sistemimizin düzle işlemesine de tezgâhtar olur
Bu besinlerin dıştan mevye ve sebze ağırlıklı bir perhiz göstermek, lif ve vitaminler bakımından zengin gıdalar tüketmek, bakterilerden ve toksinlerden kurtulmak için antioksidanların yanı sıra yoğurt yemek de cildin daha genç ve diri görünmesine yardımcı olur
*