Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yatağa uzanırken okunacak Dua

Yatağa uzanırken okunacak Dua
0
278

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
YATAĞA UZANIRKEN

Peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) yatağına girdiği zaman elini (sağ elini) yanağının altına kordu Sonra şöyle buyururdu:

Allahumme kıni azabeke yevme teb'asu ibadeke

Allahım! Kullarını dirilteceği gün beni azabından koru

(İbni Mace, hd: 3877)

Similar threads

SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
300
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Yatağa girerken okudukları dua Yatağa girerken okunan dua Yatarken edilen dua imagesyatagagirerkenokunacakdua5afe70a64ec4b Allahumme, kıni azabeke yevme teb'asu ev tecme'u ibadeke (Allahım! Kullarını yeniden dirilttiğin veya topladığın gun beni azabından koru)
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
Yatağa girerken okudukları dua Yatağa girerken okunan dua Yatarken edilen dua Allahümme, kınî azâbeke yevme teb'asu ev tecme'u ibâdeke (Allahım! Kullarını tekrar dirilttiğin veya topladığın gün beni azabından koru) *
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Erken Kalkmak İçin Bir de her kim gece yatarken: okuyup erkenden uyanmak niyetiyle yatar ise biiznillahi teâlâ dilediği saatde uyanır Uyandığı zaman hemen kalkıp abdest alır, ibâdetine başlar Uykusu olmayan ve uyuyamamaktan dolayı muztarib olan kimse abdestli olarak yatağa yatarken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
282
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt