Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yavaşça aşık oldum ve bi anda sildim..

yavaşça aşık oldum ve bi anda sildim..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bugün buraya her zaman saçma şeyler yazdım, neden? aşağıda anlatacağım olayla ilgili,

Bi kızla aram çok iyiydi, onun benden hoşlandığını düşünüyordum, bende yavaşça ona aşık oluyordum herşey fazla güzel gidiyordu ona adamakıllı aşık oldum onun da bana aşık olduğundan ayrıntılarıyla emindim ta oysa, dün belirsiz bi şekilde onun başkasına aşık olduğunu öğrenene değin, muhakkak değil ama %99,9 ona aşık
Nasıl öğrendiğimi söylemek isterdim ama o kız bu forumda takılıyorsa yada buraya üyeyse diye yazamiyacağım yani ondan hoşlandığımı bilmiyor, bundan böyle bilmesini de istemem zaten bilmesinin de artık bi önemi olmaz güvenilmez bi şekilde fakat %99,9 o herife aşık işte
saçma mesajların sebebi ise, dün öğrendiğim sebepten sonradan kızdan derhal uzaklaştırmaya çalıştım kendimi, gevşemek yada kızı sildikten hemen daha sonra içimde oluşan o boşluğu yok etmek için böyle bir yola baş vurdum, ben bunu her zaman yaparım, hobim gibi bişey bu saçma üyelikler abuk subuk mesajlar bu beni fazla rahatlatır, şimdide tamamen olmasada azıcık rahatladım,
RAHATLATTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERIM, VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN ÖTÜRÜ DE ÖZÜR DİLERİM

saygılar,
FaÇaZekoŞah
(Fatih Çetesi)

Similar threads

Bugün buraya hep saçma şeyler yazdım, neden? aşağıda anlatacağım olayla ilgili, Bi kızla aram çok iyiydi, onun benden hoşlandığını düşünüyordum, bende yavaşça ona aşık oluyordum herşey fazla güzel gidiyordu ona tamamen aşık oldum onun da bana aşık olduğundan en ince ayrıntısına kadar emindim ta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Biraz uzun bi yazı olacak fakat kısa yazılardan böylece birşey anlatılamıyor size lisede aşık olduğum tek kız la ilgili yardımlarınızı istiyorum Ilk Kez kendim hakkında bilgi vereyim, Lise 3 öğrencisiyim, boyum herkez gibi ortalama seviyelerde, ahali arasında kalıplı olarak adlandırılan bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Başta herkese merhabalar Yeniden söylemiş olayım anlatacağım şeyler sanırım epeyce uzun sürecek Okumaktan üşenen arkadaşlar için çoktan haber vermiş olayım Konuya girecek olursam Bundan 2 yıl öncesinde çok sevdiğim bir kız arkadaşım vardı Bağlı aramızdaki şeyler yüzünden ayrıldık İnanın o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Romantik Nickler Msn de karşı tarafa iletmek istediğiniz en romantik en janjanlı en hoş sözlerle bezenmiş yazılar arkadaşlarımromantiknickler5c58359627818alt :D Big Grin :D » Ölümsüzlük koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle değiş tokuş ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
HZ IBRAHIM VE SONRASI Yaratilis kitabi (Tekvin) bize Ibrahim'in çocugu olmadigini, çocuk sahibi olmaktan ümit kestigini ve Allah'in çadirindaki Ibrahim'e söyle seslendigini söyler: Simdi göklere bak ve sayabilirsen gökteki yildizlari sayIbrahim gözlerini yildizlara çevirdi ve söyle bir ses...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,497Konular
981,993Mesajlar
29,980Kullanıcılar
ms3Son üye
Üst Alt