Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yavuz Bingöl - Gel Hele

Yavuz Bingöl - Gel Hele
0
34

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yavuz Bingöl Gel Hele hastaneyi yol eyledik bu sene seher yeli selamlama söyle yarime yavuz bingöl yavuz bingöl gelelede gülüm gelelede gülüm gelele gelele sözleri Seher Yeli Selâm Söyle Yarime, Gel Hele De Gülüm Gel Hele Beni Kula Kul Eyledi Bu Sene, Gel Hele De Gülüm Gel Hele Değme Kuşlar Konmaz İken Dalıma, Gel Hele De Gülüm Gel Hele Gurbet Eli Yol Eyledik Bu Yıl, Gel Hele De Gülüm Gel Hele Hasretin Acısı Bağrımı Deler, Gel Hele De Gülüm Gel Hele Nedendir Fakat Ben Ağlarım El Güler, Gel Hele De Gülüm Gel Hele Ne Bir Mektup Kazanç Ne Haber Salar, Gel Hele De Gülüm Gel Hele Postaneyi Yol Eyledik Bu Yıl, Gel Hele De Gülüm Gel Hele Asığın Sinesi Benzer Sazına, Gel Hele De Gülüm Gel Hele Geceleri Uyku Girmez Gözüme, Gel Hele De Gülüm Gel Hele Takatim Yok Sular İndi Dizime, Gel Hele De Gülüm Gel Hele Hastaneyi Yol Eyledik Bu Sene, Gel Hele De Gülüm Gel Hele Behlül Alkan  

858,496Konular
981,872Mesajlar
29,915Kullanıcılar
Üst Alt