Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yavuz Bingol Sen ve Ben Şarkısı

Yavuz Bingol Sen ve Ben Şarkısı
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yavuz Bingol Sen ve Ben şarkı sozu

Sen aşka ait ne varsa toplayıp gittin
Yureğimden ah Hayatımdan bu evin her koşesinden
Sen bana ait ne varsa toplayıp attın yureğimden
Git ardına bakmadan git guneş doğmadan
Git ben uyanmadan
Git cocuklar duymadan ben uyanmadan
Git istanbulu yıkta git herşeyi yakta git

Bir daha donme git
Git ardına bakmadan git guneş doğmadan
Git ben uyanmadan
Git cocuklar duymadan ben uyanmadan
Git istanbulu yıkta git herşeyi yakta git
Bir daha donme git

Similar threads

Yavuz Bingol Akıllı Sevdim mi şarkı sozu Her yanımda susmuş kalmış, bu masum bakışların Eski bir hikayeyi anlatır huzun dolu guluşlerin Şimdi sen otur kal; Şoyle bir koşede Gozlerin konuşsun hic bir şey soyleme Birazdan kopacak sessiz bir fırtına Boğulup gitmeden beni bir dinle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Yavuz Bingol Kul şarkı sozu Kul olur savrulur senden kalan acılarım Zamanla sağılır kapanmayan yaralarım Gun olur sorulur gunahlarım sevaplarım Sen mutlu ol ben sessizce hep ağlarım Sen gittin gideli yar, Omrume gelmedi bahar ne senden bilgisitenlarcom oncesi ne senden sonrası var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Yavuz Bingol Ben Varım şarkı sozu Bir akşam gozunde aşk tuterse Gecmiş gunler aklından gecerse Kalbin bomboş umitler biterse Sen uzulme ben varım Neler gecti kimbilir başından Sevgi umdun hep başkalarından Ağlama gidenlerin ardından O giderse ben bilgisitenlarcomvarım Zaman durdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Anlamak İcin Anlamak icin bu kadar cabaya rağmen Uzulen her zaman ne yazık bendim Anlamak icin bu kadar cabaya rağmen Tuketen herşeyi ben değil sendin Bu aşk suc olsada kabul ediyorum Sessizliğim, cozum değil Bir an duşun bizi ne olur Uzaksın olmadığın kadar Bu gidişin sonu hayır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Kırıcı Mesajlar kısa Kırıcı Mesajlar facebook uyuz oluyorum soylediğin anlamsız sozlerine! senin gibi anlamsız hepsi!!! Bir czgi bile olamıyorsun hayatımda Ancak Nokta Olucasın Bunu Unutma! Hep Sevenler Suclu Oluyorsa Bu Hayatta Sevmeyiz Acı Cektiririz Bizde Senn Gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt