Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yavuz Bingöl: Torunumu bir kez görebildim

Yavuz Bingöl: Torunumu bir kez görebildim
0
33

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
yavuz_bingol_torunumu_bir_kez_gorebildim_1605249337_4519.jpg

TRT Müzik ekranlarında yayınlanan İpek Açar'la İpek Yolu Programı'na konuk olan ünlü sanatçı Yavuz Bingöl torununu bir kez görebildiğini açıkladı.

İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan İpek Açar'la İpek Yolu Programı, bu Cuma gecesi yayınlanacak bölümüyle yeni yayın dönemine başlıyor. Yeni sezonda İpek Açar'ın ilk konuğu Yavuz Bingöl oldu, Bingöl ve İpek Açar muhteşem bir konsere ve düetlere imza attılar. Pandemi kuralları nedeniyle, konser programı seyircisiz ve sosyal mesafeye uygun olarak çekildi.

yKSPx_1605249076_2685.jpeg

Pandemi nedeniyle kızı Türkü'nün doğumuna gidemeyen Yavuz Bingöl, İpek Açar'ın "Dede olmak nasıl bir duyguymuş?" sorusuna,

"Torunumu 1 kez görebildim. Virüs'ten dolayı uzak kalmak zorundaydım. Anlatılmaz bir duygu, kelimelerle anlatılmaz, Aslan benim çocukluğuma benziyor. Allah herkese torun sevgisini nasip etsin" dedi. 

sQxzB_1605249068_3464.jpg

Yavuz Bingöl sahnede muhteşem şarkıların yanı sıra tatlı sohbetini de konuşturdu. Bingöl: "Babamın fotoğraflarına bakarak, subay olmak istiyordum. Annem 7 yaşımda elime bağlamayı verince hayatım değişti. Asker olmak, subay olmak isteyen çocuğun hayatına müzik girdi. Bütün derslerim 1'di, müzik notum ise 5'di" dedi. 

XHSBs_1605249094_5259.jpg

858,464Konular
981,131Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt