Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yavuz Bingöl - Yarim İstanbul'u Mesken Mi Tuttun

Yavuz Bingöl - Yarim İstanbul'u Mesken Mi Tuttun
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yavuz Bingöl Yarim İstanbul'u Yerleşim Mi Tuttun Yarim ıstanbul'u mesken mi tuttun Gördün güzelleri beni unuttun Sılaya gelmeye ant mi ettin Gayri dayanacak özüm kalmadı Mektuba yazacak sözüm kalmadı Yarim sen gideli yedi yıl oldu Diktiğin fidanlar meyveye geldi Seninle gidenler sılaya döndü Gayri dayanacak özüm kalmadı Gençlik elden uçtu gitti Gelmene lüzum kalmadı  

Similar threads

Yarim İstanbul'u Mesken Mi Tuttun? Sonbahar güneşi sarı sarı devriliyordu o ikindi üzeri de uzaklardaki mor dağların ardına Elinde su testisi, köyün çeşme başında, sıraya girmişti Yedi yıl önce beş altı yaşındaki kızlar şimdi varmışlardı on iki , on üçlerine Nikah davulları benzer gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Yarim İstanbul'u Mesken Mi Tuttun? Guz guneşi sarı sarı devriliyordu o ikindi uzeri de uzaklardaki mor dağların ardına Elinde su testisi, koyun ceşme başında, sıraya girmişti Yedi yıl once beş altı yaşındaki kızlar şimdi varmışlardı on iki , on uclerine Duğun davulları aynı gun birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Yarim İstanbul'u Mesken Mi Tuttun turkusunun sozleri Guz guneşi sarı sarı devriliyordu o ikindi uzeri de uzaklardaki mor dağların ardına Elinde su testisi, koyun ceşme başında, sıraya girmişti Yedi yıl once beş altı yaşındaki kızlar şimdi varmışlardı on iki , on uclerine Duğun davulları aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Yunus Emre 'den Şiirler Bu konu; yunus emre şiirleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, edebiyatımızın manâlı isimlerindne büyük halk müziği ozanı Yunus Emre 'den derlediğimiz birbirinden hoş şiirlerile bu sayfamızda sizlerleyiz 1549098701 1549098701...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Verildiyse affola , rep için yapmıyoruz neticede İlim İlim Bilmektir İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmez isen Ya nice okumaktır Okumaktan mânâ ne Kişi Hakk'ı bilmektir Çün okudun bilmez isen Ha bir kuru emektir Okudum bildim deme Çok tâat kıldım deme Eri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
387
858,465Konular
981,143Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt