Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yavuz Sultan Selim Unlu Sozleri

Yavuz Sultan Selim Unlu Sozleri
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yavuz Sultan Selim'in Sozleri

Yavuz Sultan Selim Sozleri

Her dertli, mihnete tahammul icin biraz gonlunde kuvvet buluyorsa bu kuvvet Mustafa(sav)'dan gelir Onun icin her dertli O'na minnettardır

Gonlunu ve canını O'nun aşkına veren kimse ne kahramandır! Duşuncesi daima Mustafa(sav) olan kimse ne huzur ve rahat icindedir

Guneş Mustafa(sav)'nın yuzunun aynasının bir aksidir Her iki alem,Mustafa(sav)'nın bir kılına bağlanmıştır

Ey gonul! Başkasından yardım ve dostluk umarak yaşama,duşmandan da korkma! Devlet ve saltanat ancak ALLAH(cc)'ın verdiğidir

Kılıcımız parladıkca duşmanın gozu ondan ayrılıp bizi goremez Ama Allah esirgesin, bir gun paslanır da yaltırıklanmazsa duşman bizi gormek değil, bir de tepeden bakar

Sanma Şahım Herkesi Sen Sadıkhane Yar Olur
Herkesi Sen Dost mu Sandın Belki ol Ağyar Olur
Sadıkhane Belki ol alemde Serdar Olur
Yar Olur Ağyar Olur Serdar Olur Dildar Olur

O'nun aşkı ile gonlu mahzun olan her sine ne bahtiyardır! Mustafa(sav)'nın yoluna kurban edilen can,ne aziz bir candır!

Ummetlerin cevahir madenlerinden cıkardıkları butun la'l ve inciler Mustafa(sav)'nın (gazada kırılan) tek inci dişinin diyetidir

Ben Allah'ın (cc) emirlerini yerine getirmek, zulum gorenlere yardım etmek icin zırh giydim, kılıc kuşandım

O Peygamberlerin Padişahıdır Diğer peygamberler O'nun ordusudur Yaradılıştan maksat O'dur Bu kevnu mekan O'nun yuzu suyu hurmetine yaratılmış bir tufeyldir

Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık ise olume goturur

Devletleri yıkan tum hataların altında nice gururun gafleti yatar

Biz bunca meşakkate alkış uğruna katlanmadık, halis niyetimiz rızayı ilahidir

Ey canım,eğer sana Selimi gibi yuz tane devlet ve saltanat dahi verilse cihana bağlanıp dosttan uzak olma

Umit sabahı Mustafa(sav)'nın guzel yuzudur Gayıp sırları O'nun arif olan gonlunden doğar

Umit eliyle Mustafa(sav)'nın eteğine yapışan herkes guneş gibi ayağını feleğin ustune basar

858,465Konular
981,153Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt