Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaww arklar daha ben yeniyim anlamıom frmtr'den yardımcı lour musunuz??
Bu sene yeni üniversiteye başladım ama bundan önceki tekliflerim talihsizlikler yüzünden daima anlamsız çıktı
1 Birincil okuldaydım aynı sınıftaydık kızı seviyodum bi gün kenara çektim önerge ettim olağan yanıt arkadaş kalalım oldu
2 Yakın arkadaşım kız vardı sahiden sevmiodum ama bu işe bi...
ya buraya bu yazıyı yazdığıma inanmıyorum lütfen takviye edin arkadaşalr ilkokuldan bi arkadşımı yıllar sonra buldum facedebaya bi konuştuk ve sonra bana benimle çıkarmısın diye sordu bende kabul ettim fakat öylesine yani sonradan sonradan ben buna aşık oldum ama oldummu bilmiyorum birincil kez...
Abi ben intihar ettim Abi ben intihar ettim * Ne?? Ettim işte * E nerden arıyosun hemen çok yazmasın kapa ben ariyim bari Para geçiyo mu oralarda sevaplarından kontör mü düşüyolar? Ölmedim daha lakin fazla kötüyüm * Oğlum sen önemli misin? Evet abi * Oğlum sen salak mısın? Ya naapçam...
Bu yıl yeni üniversiteye başladım ama bundan önceki tekliflerim talihsizlikler yüzünden hep anlamsız çıktı
1 Ilk okuldaydım benzer sınıftaydık kızı seviyodum bi gün kenara çektim öneri ettim klasik yanıt arkadaş kalalım oldu
2 Yakın arkadaşım kız vardı gerçekte sevmiodum lakin bu işe bi...
Merhaba arklar ben aranızda yeniyim sizlere sorunumu paylaşmak istiyorum
Acilen nasıl başlasam bilmiyorum lise3 e gidiyorum , size garip gelicek fakat ilkokul 2 den (!) beri bi kızı seviyordum adı g olsun bu bizimle aynı sınıftaydı 8sınıfa dekAma ben taa ki bu sene mayısa değin onu seviyordum...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.