Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaya Güvenliği İçin ‘Yaya Geçidi’ Çizgileri Yenileniyor

Yaya Güvenliği İçin ‘Yaya Geçidi’ Çizgileri Yenileniyor

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Nevşehir Belediyesi, kentte araç ve yaya trafiğinin ağır olarak bulunduğu yollarda ve okul bölgelerinde yaya çizgisi yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala kent içi cadde ve sokaklarda bulunan yaya çizgilerinin yenilenmesi için çalışma başlattı.

Araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesi ve oluşabilecek kazaların önüne geçilmesi gayesiyle yapılan çalışma ile trafikte yaya ve şoförler açısından büyük ehemmiyet arz eden yaya geçitleri daha görünür hale getirildi.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı grupları, trafikte şoförlerin yayalara öncelik vermesi ve yaya geçişi önceliğine uyulması için kentin farklı bölgelerinde de yaya geçidi yenileme çalışmalarına devam edecek.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA) Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala şehir içi cadde ve sokaklarda bulunan yaya çizgilerinin yenilenmesi için çalışma başlattı. Araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesi ve oluşabilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı öncesi Sivas genelinde okul etraflarında silinen yaya geçitleri ve deforme olan kasisler ile trafik işaretlerinin yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. Sivas Belediye Lideri Hilmi Alım çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
SİVAS (İGFA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin eğitim öğretim sezonun başlamasıyla birlikte ilimizde bulunan okulları ziyaret ederek istişarelerde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Vali Vekili Şakir Öner Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan Yavuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Yayalara Ait Geçidi nedir yayalara ait geçidi hakkında açıklayıcı veri istiyorum acill Cevap: Yaya Geçidi nedir Yaya geçidi hakkında veri Yayalara Ait geçidi, bir sokak üstünde yayaların yolun karşısına geçmesi için özel olarak işaretlenmiş bölümdür Yol üstünde yayaların birlikte ve belirli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
411
Yaya geçidi, bir sokak üstünde yayaların yolun karşısına geçmesi için özel olarak işaretlenmiş bölümdür Yayalara Ait geçitleri sinyalizasyonlu geçidi ve sinyalizasyonsuz geçidi olmak üzere ikiye ayrılır Sinyalizasyonlu yayalara ait geçitlerinde araç sürücüleri ve yayalar ışıklara riayet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,512Konular
980,892Mesajlar
30,749Kullanıcılar
Üst Alt