Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaz Geldi Selülitli Resimler Çıkmaya Başladı İşte Gülben Ergen !

Yaz Geldi Selülitli Resimler Çıkmaya Başladı İşte Gülben Ergen !
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yaz Geldi Selülitli Resimler Çıkmaya Başladı İşte Gülben Ergen ! gülben ergen haberleri gülben ergenin selülitleri Yaz geldi ya melekler, tatil yerlerinde plajlarda bir kovalamacadır başladı Aman selülitlerim görünmesin, aman mayolu görünmeyeyeim telaşına düşen ünlüler ne yazık ancak acar foto muhabirlerinden kaçamıyoryazgeldiselulitliresimlercikmayabasladiistegulbenergen5c4e575ec6e08alt İşte 2019 yazının birincil selülitli güzeli, Gülben Ergenyazgeldiselulitliresimlercikmayabasladiistegulbenergen5c4e575ec6e08alt Gülben Ergenin selülitleri manşet manşet basına sızmış Ayrıntı şöyle 1548638041 1548638041 yazgeldiselulitliresimlercikmayabasladiistegulbenergen5c4e575f26f2ayazgeldiselulitliresimlercikmayabasladiistegulbenergen5c4e575f26f2a yazgeldiselulitliresimlercikmayabasladiistegulbenergen5c4e575f26f2a Gülben Ergen, Bodrum sezonunu açtı Meşhur şarkıcı, okulların tatile girmesiyle birlikte soluğu Gündoğan’daki yazlığında aldı Önceki gün sahile inen Ergen, mayolu görüntülenmemek için havlusuna sarındı ve pek güneşlendi Ancak serinlemek için girdiği denizden çıkarken objektiflere böyle yakalandıÇoğu kadının şikayetçi olduğu selülitten Gülben Ergen de muzdarip BU BEDENİMLE ÜÇ EVLAT DÜNYAYA GETİRDİM Gülben Ergen, bu fotoğraflarının yayınlanmasına kızgınlığını böyle dile getirdi: Ne selülitmiş Senelerdir eksik olmadı, haber değerini yitiremedi gitti Göbekli bir adama yer vermez basınımız selülitle yargılayıp sunuş biçiminizle aşağıladığınız tenim ve bedenimle üç evlat dünyaya getirdim Okul öncesi eğitime verdiğim ağırlık bireysel olarak kurduğum dernek, Milli Eğitim Bakanlığı ile meslek birlikteliğim anneliğim ve selülitlerim  

858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt