Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaz Hazırlığı Ve Limonata

Yaz Hazırlığı Ve Limonata

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Yaz Hazırlığı Ve Limonata Tarifi İçin Malzemeler

*1 limon
*1 portakal
*1 tatlı kaşığı limon tuzu
*3 litre su
*Dilediğiniz kadar şeker

Yaz Hazırlığı Ve Limonata Tarifi Yapılışı
Merhabalar Yaz gelmeden portakal limon uygun fiyatlı iken limonata hazırlığı yapalım istedim 1 limon 1 portakalı doğrayıp buzluğa atıyoruz (Bütün atmanızı tavsiye etmem hem çok yer kaplıyor hem de zor doğranıyor ) Buzlu halde mutfak robotunda çekiyoruz Diğer yandan 3lt su ve limon tuzunu hazırlıyoruz Limon ve portakalı suya katarak şeker ilave ediyoruz Seker iyice eridikten sonra iyice karıştırıp süzüyoruz Limonatamız hazır Afiyet olsun

Similar threads

Harika Bir Limonata Tarifi İçin Malzemeler *1 adet limon *1 adet portakal *1 tatlı kaşığı limon tuzu *1 5 su bardağı şeker *15 su bardağı su (3lt) Harika Bir Limonata Tarifi Yapılışı Buzluktan donmuş limon ve portakalı alıyoruz 10 dk sonra parçalara ayırıp robota koyuyoruz Üzerine de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Limonata Enfes Tarifi İçin Malzemeler *1 limon *1 portakal *3 litre su *İsteğe bağlı olarak taze nane *1 su bardağı şeker Limonata Enfes Tarifi Yapılışı Ben limon ve portakalı buzluğa atıyorum, limonata yapmak için kolay oluyor buzlu bir şekilde parçalara böldüğüm ,portakal ve limonu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Ev Yapımı Limonata Tarifi İçin Malzemeler *1 portakal *2 limon *1, 5 su bardağı şeker *1 tatlı kaşığı limon tuzu *3 lt su Ev Yapımı Limonata Tarifi Yapılışı Bir gün önceden 2 limon ve 1 portakalı buzluğa atıyoruz Limonata yapmaya başlamadan 10 dk önce bunları dışarı çıkarmamız gerekiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Limonata Tarifi İçin Malzemeler *1 adet portakal *1 adet limon *3 litre su *1 su bardağı toz şeker *1 tatlı kaşığı limon tuzu Limonata Tarifi Yapılışı Limon ve portakalı 1 gün önceden iyice yıkayıp buzluğa atıyoruz Limonata yapmak için 10 dk önceden çıkartıyoruz Parçalayıp rondoda iyice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Portakallı Limonata Tarifi İçin Malzemeler *1 portakal *1 limon *1 litre su *3 5 adet limon tuzu isteğe bağlı Portakallı Limonata Tarifi Yapılışı Selam, merhaba arkadaşlar bu benim ilk tarifim inşallah beğenirsiniz Limon ve portakalı bir gün önceden yıkayıp buzluğa atın Limonu 3 ,5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,505Konular
982,832Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt