Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yaz Kokulu Smoothie

Yaz Kokulu Smoothie

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yaz Kokulu Smoothie Tarifi İçin Malzemeler

*1 çay bardağı Süt ( 100 ml )
*5 tane ufak çilek
*3 dilim Ananas ( İnce kesilmiş )
*5 tane frambuaz
*5 tane böğürtlen
*14 muz
*1 tatlı kaşığı bal

Yaz Kokulu Smoothie Tarifi Yapılışı
Yazın serinletecek ve hiçbir şekilde zahmet vermeyecek, sağlıklı Smoothie tarifim var

Similar threads

Çilekli Smoothie Tarifim (Harika Bir Tat) İçin Malzemeler *250 gr çilek *Yarım bardak süt (miktarı kendi istediğiniz kıvama göre arttırabilirsiniz) *2 yemek kaşığı yoğurt *2 yemek kaşığı bal Çilekli Smoothie Tarifim (Harika Bir Tat) Yapılışı Sıcak yaz günlerinde sizi serinletecek, yapımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Sağlıklı Yulaflı Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı kefir *1 çay bardağı doğal ananas suyu *2 dilim ananas (ya da muz, çilek) *1 yemek kaşığı yulaf ezmesi *1 yemek kaşığı keten tohumu *1 çay kaşığı hindistan cevizi *1 çay kaşığı tarçın *Biraz buz Sağlıklı Yulaflı Smoothie...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Vitamin deposu süper smoothie Vitamin deposu içecekler, Doğal güçlendirici özelliği olan süper smoothie içeceğin tarifini altında bulabilirsiniz Ananas katkılı bu içecek doğal bir vitamin kaynağı olarak bilinmektedir Dört mevsim her meyve ile hazırlayabileceğiniz vitamin deposu smoothie Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Karışık Meyvelerden Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *300 gram dondurulmuş yaz meyveleri, buzlu olması gerek ( çilek, ahududu, böğürtlen, kuş üzümü, yaban mersini) *2 yemek kaşığı bal veya pekmez *1 yemek kaşığı yoğurt *1 adet muz *9 çay bardağı süt *1 yemek kaşığı kaymak Karışık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Smoothie İçeceği Tarifi İçin Malzemeler *1 tane orta boy muz *4 tane çilek *7 tane frambuaz *1 tane yarım kırmızı elma *1 yarım çay bardağı süt *2 yemek kaşığı yoğurt (ben ev yapımı yoğurt tercih ettim) *2 yaprak taze nane *1 tatlı kaşığı bal Smoothie İçeceği Tarifi Yapılışı Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt