Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaza Fit Girelim

Yaza Fit Girelim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yaza Fit Girelim Tarifi İçin Malzemeler

*Tarif 2 kişiliktir dilediğiniz gibi malzemeler azaltıp çoğaltılabilir
*150 gr kepekli makarna
*4 yeşil soğan
*7 yaprak marul
*14 demet dereotu
*100 gr somon füme
*1 adet limonun suyu
*Zeytin yağı
*Tuz

Yaza Fit Girelim Tarifi Yapılışı Makarnamızı haşladıktan sonra sudan geçiriyoruz İlk önce yeşillikleri sonra makarnayı son olarakta somonu koyuyoruz Afiyet olsun

Similar threads

Malzemeler : • 500 gr fettucine makarna • 1 demet roka • 1 kırmızı soğan • Yarım demet dereotu • 1 çorba kaşığı hardal • 2 çorba kaşığı limon suyu • 1 çorba kaşığı kapari • 4 çorba kaşığı zeytinyağı • 8 dilim somon füme • 1520 siyah zeytin • Tuz, kırmızı pulbiber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Balıklı Makarna Salatası Tarifi İçin Malzemeler *Herhangi bir çeşit balık (didiklenmiş, ben fırında yaptığım palamuttan artanı kullandım, 1 palamut 4 kişi için yeterli oldu) *8 yaprak marul *4 er dal dereotu, maydanoz, roka *1 küçük boy konserve mısır *10 tane civarında siyah zeytin *10...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Somon Fümeli Avocadolu Salata Tarifi İçin Malzemeler *Somon füme (ben 50 gr kadar kulandım) *Avocado (çeyrek avocado kulandım) *Dilediğiniz marul çeşidi *Domates (cherry domates kulandım) *Tuz *Karabiber *Limon suyu Somon Fümeli Avocadolu Salata Tarifi Yapılışı Avocado küp küp kesilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Tariflere geçmeden önce makarna pişirirken dikkat edilmesi gereken bir iki ayrıntıdan da bahsetmek gerek Her zaman büyük bir tencere kullanın 225 gr makarnaya 2,25 lt su kullanın Suya, bir yemek kaşığı tuz ekleyin Makarnayı eklemeden önce suyun yeterince kaynadığından emin olun Makarna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Diyet Makarna Ve Marul Salatası Tarifi İçin Malzemeler *Yarım paket spacetti kepekli makarna *1 soğan *1 yeşil biber *1 tatlı kaşığı zeytin yağı *Yarım kaşık domates salçası *Tuz, karabiber, pul biber *2 bardak su *Hellim Salata için: *Marul *1 tatlı kaşığı yağ **Yarım limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,489Konular
981,521Mesajlar
29,659Kullanıcılar
Merg6494Son üye
Üst Alt